SSV:n ottelu netissä kello 20 alkaen

Avausottelussa SSV:n maalissa pelasi David Rytych, mutta onko hän tänään lepuutusvuorossa? Kuva: Champions Cup 2011

David Rytych
Avausottelussa SSV:n maalissa pelasi David Rytych. Onko hän tänään lepuutusvuorossa? Kuva: Champions Cup 2011

SSV:n ja Sveitsin mestari Wiler-Ersigenin kohtaaminen näytetään YLE Urheilun ja kisajärjestäjän nettisivuilla livelähetyksenä tänään keskiviikkona kello 20.00. Ottelun etenemistä voi halutessaan kommentoida muun salibandyväen nähtäville Pääkallo.fi:n Facebook-sivun seinälle.

SSV:n ja Wilerin ottelun panos on hyvin mielenkiintoinen Ruotsin mestari Storvretan hävittyä eilen Tshekin Tatranille toisessa lohkossa. Storvreta voitti tämän päivän ottelussaan norjalaisen Tunetin suurinumeroisesti 14-4 (Öhman 4+2, Kohonen 1+3). Ruotsalaisjoukkue on silti jäämässä B-lohkon kakkoseksi, mikäli Tatran voittaa huomenna odotetusti Tunetin.

SSV:n ja Wilerin välisen ottelun voittajalle on siis suurella todennäköisyydellä luvassa välieriin viime kauden mestari Storvreta. Huomenna A-lohkossa pelataan vielä Wilerin ja Mlada Boleslavin välinen ottelu, johon sveitsiläiset lähtevät suosikkeina.

Mikäli seuraat illalla ottelun nettilähetystä ja haluat kertoa havaintosi tai lukea muiden mielipiteitä siitä, niin suuntaa kello 20.00 alkaen Pääkallon Facebook-sivulle.

Ottelua voi seurata YLE Urheilun nettisivuilla tai turnauksen muiden otteluiden tapaan kisajärjestäjien nettisivuilla.

One comment