Suomen maajoukkuenaiset kohtasivat Elitserienissä

Ruotsin Elitserienissä käytiin viikonloppuna ”suomalaisjoukkueiden” kohtaaminen, kun hallitseva Champions Cup-mestari Djurgårdens IF  ja Endre IF iskivät yhteen. Kyseessä oli samalla Suomen maajoukkuenaisten kohtaaminen, sillä Djurgårdenin riveissä pelaa Laura Mertsalmi ja Endressä Liisa Kokkonen ja Sanna Roisko.

Laura Mertsalmen edustama Djurgården osoitti, ettei joukkue kokenut enää mestaruuskrapulaa Champions Cupista, vaan korjasi lopulta voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2-lukemin. Mertsalmi merkkautti ottelussa yhden syöttöpisteen. Endren Sanna Roisko valittiin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi ja Endren tolppien välissä pelasi Liisa Kokkonen.

Endre IF:llä oli viikonloppuna tuplakierros. Toisessa ottelussa joukkue otti maukkaan voiton jatkoajalla, kun Taby IS IBK kaatui vieraskaukalossa lukemin 4-5. Endren voittomaali syntyi jatkoajalla ajassa 64.34 ja osumasta vastasi Jenny Lilliehöök.

Djurgården on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä ja Endre viidentenä. Tulevana viikonloppuna Djurgården kohtaa IKSU:n ja Endre puolestaan jatkaa vierasotteluidensa sarjaa kohtaamalla sarjataulukon kaksi viimeistä joukkuetta Karlstadin ja Örebron.