Suomesta kova joukkue ikämiesten kansainväliseen turnaukseen

Tamperelainen Pro Stars lähtee nimekkäällä ryhmällä Prague Mastersiin. M35-ikäluokan seurajoukkueturnaus järjestetään Prahassa 10.-12. marraskuuta. Turnauksen järjestää sama taho kuin Czech Openin.

Pro Starsin nimilistan pelaajilta löytyy satoja liigaotteluita ja miesten maaotteluita. Ryhmän rakennusprojekti oli varsin mielenkiintoinen.

– Lähetimme viisitoista tekstiviestiä pelaajille, joiden nimet sattuivat tulemaan mieleen ja joilla ei ollut maksamattomia kausimaksuja. Vastauksena tuli kolmetoista ”ehdottomasti mukana”-vastausta , yksi ”lähden, sain siirrettyä hääni” -vastaus ja yksi ”en saanut lomaa, irtisanoin itseni ja lähden” -vastaus, Pro Starsin verkkosivuilla kerrotaan.

Rakennusprojekti oli varsin onnistunut, sillä joukkueessa pelaavat: Sakari Rantanen, John Liljelund, Jyrki Laaksonen, Juha-Matti Sepponen, Petri Kemppainen, Jan-Erik Tarpila, Vesa Punkari, Marko Sompa, Tero Karppanen, Raine Sihvonen, Juuso Kiviharju, Sami Tuulola, Henkka Sila, Juha Mäntylä, Lasse Riitesuo ja Mikko Heimonen.

7 comments

  1. Riitesuo on syntynyt 24.7.1977. Siis 34-vuotias. Miten hän voi pelata 35-vuotiaiden turnauksessa? Mielestäni ei mitenkään muuten kuin väärennetyllä syntymätodistuksella.

  2. Syntymävuosi määrää milloin saa pelata. Lassehan täyttää 35 kuluvan kauden 2011-2012 aikana, joten saa pelata..

  3. Mikä tää 35-vuotiaiden turnaus on missä saa pelata 34-vuotiaita? Kausikin päättynee jo keväällä ja Riitesuo täyttää 35 vasta heinäkuussa.