”Tässä ovat alkukauden onnistujat ja epäonnistujat”

Ville Ikonen nostaa Kooveen Tapio Kinnusen Salibandyliigan alkukauden onnistujiin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapio Kinnunen, Koovee
Ville Ikonen nostaa Kooveen isokokoisen Tapio Kinnusen Salibandyliigan alkukauden onnistujiin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tirsamaassa vieraileva Igi-Cornerin isäntä Ville Ikonen listaa Salibandyliigan alkukauden ”Igiliikkujat” eli onnistujat ja epäonnistujat. Pelaajista hän nostaa esille Nokian Sami Nymanin ja viime viikon ottelussa hehkuttamansa Kooveen Tapio Kinnusen.

– Laukaus on kova ja tarkka sekä taitoakin löytyy. Kliseisesti liikkuu isoksi mieheksi yllättävän ketterästi. Kärsii kaksinkamppailuissa isosta koostaan pillin soidessa liian herkästi, Ikonen kehuu puolustajaa.

Joukkueista FBT Porin vahvat esitykset liigassa ja SSV:n Champions Cupin voitto nostavat myös ne onnistujien listoille. Parannettavaa hän löytää lisenssisotkuista ja liiton niistä määräämistä 100 euron sakoista.

– Summa kuulostaisi uskottavalta tapauksissa, joissa pelaaja unohtaa pelipaitansa kotiin ja joukkueen sakkokenraali muistuttaa satasen sakolla. Naurettavan pieni sakko lähettää liitolta joukkueille signaalin, että ei se niin haittaa, jos hommat on tehty vähän sinne päin. Tulevaisuudessa vähintään nolla perään, kiitos.

Kaikki valinnat ovat luettavissa Tirsamaassa julkaistusta Igi-Cornerin jutusta, jonne voi esittää myös omat ehdokkaat alkukauden parhaista pelaajista.