Tor ja SSV jakoivat sarjapisteet jalkapallolukemin

Kuva: Loviisan TOR fanit

Tor - SSV
Loviisan Tor taisteli SSV:tä vastaan tasapelin. Kuva: Loviisan Tor -fanit

Keskiviikkoillan ainoassa liigaottelussa kohtasivat Loviisan Tor ja SSV. Vähämaalinen ja viihdyttävä kamppailu päättyi lopulta pistejakoon lukemin 2-2.

SSV:n Kimmo Kinnunen vei vieraat 0-1-johtoon reilun neljän minuutin jälkeen Petri Halosen esityöstä. Loviisan kuitti tuli reilut kaksi minuuttia myöhemmin, kun Andreas Hietala tasoitti ottelun 1-1:een rangaistuslaukauksesta.

Toisessa erässä SSV kesti kaksi alivoimapeliä, kun Harri Forsten ja Mikael Järvi kuluttivat jäähypenkkiä. Erän loppuminuuteilla SSV siirtyi 1-2-vierasjohtoon Antti Matikaisen tehtyä ensimmäisen liigamaalinsa. Syöttäjäksi merkatulle Lauri Lehtoselle tehopiste oli ensimmäinen SSV-paidassa.

Päätöserässä SSV kesti vielä kolmannenkin alivoiman, kun kapteeni Järvi istui toistamiseen jäähyboksissa. Loviisan Tor ei saanut ottelussa yhtään jäähyä. Ajassa 51.27 Torin latvialaisvahvistus Ingus Laivins tasoitti tilanteeksi 2-2 Juuso Meriläisen syötöstä. Tämä osuma jäi myös ottelun viimeiseksi, joten loppulukemat Tor-SSV 2-2.

Molempien joukkueiden maalivahdit olivat ottelun parhaimmistoa. Torin Teemu Kortelaiselle kertyi 26 torjuntaa ja SSV:n David Rytychille 15 torjuntaa. Loviisan päävalmentaja Iiro Parviainen oli tyytyväinen yhteen sarjapisteeseen hallitsevia mestareita vastaan, vaikka enemmänkin olisi ollut tarjolla.

– Ylivoimapelissä olisimme voineet olla tehokkaampia, mutta se jäi tänään tuloksettomaksi. Toki SSV:llä on tunnetusti hyvä alivoima. Meidän täytyy vaan harjoitella lisää sitä paljon parjattua ylivoimaamme, Parviainen totesi.

Molemmat joukkueet pelaavat seuraan ottelun lauantaina. Tor matkaa Tampereelle Kooveen vieraaksi ja SSV kohtaa Josban Helsingissä.