TPS:lle yllätystappio – katso maalikooste

Videolla näkyy myös Juhana Särkelän rangaistuslaukaus.

Juhana Särkelän rankkari
Videolla näkyy myös Juhana Särkelän rangaistuslaukaus.

Salibandyliigassa vahvasti kautensa aloittanut Turun Palloseura koki kotonaan kauden avaustappion, kun vahvasti puolustanut Josba haki pisteet lukemin 7-3. Sunnuntain toisessa ottelussa Koovee ja SPV tasasivat pisteet maalein 8-8. Turun ottelusta on nähtävillä maalikooste.

TPS:n maalivahti Pyry Luukkoselle kirjattiin ottelussa vain yhdeksän torjuntaa Josban Mikko Kähkösen 23 torjuntaa vastaan. TPS:ltä hylättiin ottelussa maali, mutta videolta näkyy myös Josban Juhana Särkelän hukkaama rangaistuslaukaus. Joensuulaisten tehokkaimpana hääri Jyri Perokorpi tehoin 2+1. Josba vei voiton vahvalla maalivahti- ja puolustuspelillä.

– Kun noin tiivis paketti on vastassa, eikä kaveri ota pallollisessakaan pelissä mitään riskejä, ei ole helppo homma lähteä rakentamaan tilanteita. Meiltä ehkä aavistuksen ujo esitys pallollisena, emme haastaneet kaverin viisikkoa riittävästi ja ajauduimme pois parhailta sektoreilta, TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka näki.

Tampereella Kooveen ja SPV:n kohtaamisessa illan hahmo oli ottelun ajassa 56.36 8-8:aan tasoittanut Marko Lahtinen. Hän keräsi tehot 3+1.

-Piste aina hyvä SPV:tä vastaan. Peli aaltoili paljon ja tulos oli varsin oikeudenmukainen. Toinen erä meni pääasiassa meille. Ensimmäinen SPV:lle ja muuten ottelu olikin melko tasaista vääntöä, Lahtinen kommentoi.

Ohessa TPS-Josba-ottelun maalikooste.