Uskomaton nousu 0-6-tappioasemasta voittoon 7-6

Miesten salibandyn kakkosdivarissa nähtiin lauantaina hurja nousu. Grankulla IFK joutui taipumaan M-Team II:lle johdettuaan ottelua jo 6-0.

GrIFK:n Paavo Elomaa viimeisteli vieraille jo 6-0-johtomaalin ajassa 27.12. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon. M-Team II:n Tomi Åsten kavensi toisessa erässä 6-1:een ja viimeisessä erässä nähtiin uskomaton nousu.

Päätöserässä vajaan viiden minuutin pelin jälkeen M-Team II oli heiluttanut verkkoa jo neljästi ja noussut 5-6:een. Nousun kruunasi Jani Laine, joka tasoitti ottelun ajassa 54.28 ja viimeisteli 7-6-voittomaalin ajassa 57.11.