Vaasassa kaksi missattua rankkaria – Kajaanissa viuhui punainen kortti

Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua ilman suurempia yllätyksiä. Kajaanissa paikallinen Papas ja PSS etenivät aina jatkoajalle saakka, jonka päätteeksi nähtiin myös yksi ulosajo.

Porvoolaiset johtivat päätöserässä ottelua kolmella maalilla, mutta Papas tasoitti ylivoimalla ajassa 58.48 tilanteeksi 6-6 varsinaisen peliajan jälkeen. Jatkoaikaa ehdittiin pelata ainoastaan 37 sekuntia, kun kotijoukkueen Jani Lipsanen ratkaisi ottelun Papasille maalein 7-6. Samassa ajassa PSS:n  Jaakko Pakkanen sai punaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Oulussa kohtasivat sarjakärki OLS ja sarjajumbo Rangers. OLS lähti jo avauserässä karkuteille vieden erän nimiinsä lukemin 4-1. Lopulta Rangers selvisi Oulussa ”kohtuullisilla” 7-2-tappiolukemilla. Ottelun hahmo oli OLSin Tatu Kiipeli 3+2-tehoilla. OLS jatkaa vakuuttavasti sarjakärjessä ja Rangersilla on edelleen pistetili avaamatta.

Vaasassa käytiin taistelu sarjapisteistä Woodcuttersin ja ÅIF:n välillä. Sipoolaisten Matias Kuisma oli avauserässä monessa mukana, sillä hän täräytti kolme maalia ja aiheutti vastustajalle rangaistuslaukauksen. Woodcuttersin turmioksi ottelussa koitui lukuisat hukatut ylivoimatilanteet sekä kaksi missattua rankkaria. Lopputulos Woodcutters-ÅIF 5-8.

Keravalla kohtasivat Blackbirds ja Tampereen Ilves. Tamperelaisilla eivät olleet jäänet jalat bussiin, vaan taululla oli reilun kahden minuutin jälkeen 0-2-vierasjohto. Ilves kasvatti ottelun edetessä johdon 1-4:een ja kotijoukkue veti maalivahdin pois vajaat kaksi minuuttia ennen ottelun loppua. Blackbirds onnistui saamaan aikaan 2-4-kavennuksen, mutta ottelun kaksi viimeistä osumaa viimeisteli Ilves tyhjään Blackbirds-maaliin. Loppulukemat Blackbirds-Ilves 2-6. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Ilveksen Jesse Niittymäki.