Veikkaaja: Maailman parasta houkutellaan ensi kaudeksi Seinäjoelle

SPV on urallaan lukuisia huomionosoituksia saaneen Mika Kohosen kintereillä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Mika Kohonen
Urallaan lukuisia huomionosoituksia saaneen Mika Kohosen kintereillä on kiivaasti SPV. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tuore Veikkaaja-lehti uutisoi Seinäjoen Peliveljien suuresta kiinnostuksesta maailman parhaana salibandypelaajana pidettyä Mika Kohosta kohtaan. Veikkaajan tietojen mukaan arvostetun tähtipelaajan vahvimpina vaihtoehtoina on jatkaa ensi kaudella Uppsalassa nykyisessä seurassaan Storvretassa tai siirtyä käännytystyötä tehneen veljensä Mikon seuraksi Seinäjoelle.

– Meillä on maksimaalinen kiinnostus. Jos Mika tulee Suomeen, niin käytämme kaikki keinot, että hän tulisi Seinäjoelle, SPV:n valmentaja ja urheilutoimenjohtaja Tommy Koponen kertoo lehdessä.

Kohosen seurajoukkuejatko tuli ajankohtaiseksi, kun maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen suostutteli Kohosen jälleen mukaan maajoukkueeseen ja loistokas ura jatkuu varmuudella vähintään ainakin ensi kauden.

– Vielä en ole tehnyt mitään päätöksiä. Yhtälö on sellainen, että päätöstä on vaikea tehdä hetkessä kesällä, kun on vaimo, kaksi lasta, talo ynnä muuta täällä, Kohonen sanoo Veikkaajalle.

Kohonen on vuosien saatossa muistuttanut kasvattajaseuransa Happeen merkityksestä, mutta jos paluu Suomeen tulisi ajankohtaiseksi, niin Veikkaajan mukaan paremmat tarjoukset tulisivat todennäköisesti muualta.

– Olen sanonut, että unelmamaailmassa asettuisimme Keski-Suomeen ja Happee on lähellä sydäntä. Olen kuitenkin ammatiltani salibandypelaaja, eikä minulla ole miljoonia säästössä, Kohonen muotoilee lehdelle.