Video: Turussa nähtiin peräti 20 maalia

Ray Backman ja Perttu Kytöhonka valmensivat yhdessä TPS:aa ennen Backmanin siirtymistä Classiciin. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Ray Backman ja Perttu Kytöhonka
Ray Backman ja Perttu Kytöhonka valmensivat yhdessä TPS:aa ennen Backmanin siirtymistä Classiciin. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigassa TPS:n ja Classicin välinen ottelu päättyi jatkoajankin jälkeen erikoisiin lukemiin 10-10. Nyt nähtävillä on ottelun maalikooste.

TPS johti ottelua toisessa erässä jo 8-3, mutta Classic nousi aikalisän jälkeen 8-7:ään erän loppuun mennessä. TPS oli jo viemässä kaksi pistettä ottelussa neljännen maalinsa tehneen Miko Kailialan 10-9-maalilla, mutta Classicin Vesa-Matti Virtanen tasoitti ottelun ajassa 59.33.

– Tietenkin vähän kismittää yhden pisteen menetys – olimme tänään mielestäni sen verran parempia, että se kaksi pinnaa olisi ollut otettavissa. Kaikesta huolimatta meiltä kuitenkin pirteä esitys. Ykköstavoitteena ollut pallokontrollin ryöstäminen yhdeltä liigan taitavimmista porukoista onnistui kohtuullisesti, TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka mietti seuransa nettisivuilla.

– Ei ainakaan ihan tapissa ollut kaikkien asenne. Aikalisän jälkeen saatiin vähän järkeä omaan tekemiseen. Ei ihan jokainen syöttö enää mennyt suoraan vastustajan lapaan, Classicin päävalmentaja Ray Backman tiivisti Classicin nettisivuilla.

Ohessa TPS:n tekemä maalikooste ottelusta.