Aholalle neljän maalin ilta – Indians antoi selkäsaunan

Tikkurilassa Blue Foxin Tommi Ahola vietti sunnuntaina tehoiltaa, kun Tiikerit ja uusikaarlepyyläiset pelasivat tasan 7-7.

Liigan ja Divarin väliä ravaava Ahola oli mukana Blue Foxin viidessä maalissa. Tiikereiltä tehokkain oli Thomas Granlund, joka oli vastasi isäntien kolmesta maalista.

– Nyt tuntuu pisteiden teko onnistuvan, mutta tulos ei oikein tyydytä. Tämä ei ollut sitä, mitä me tultiin täältä hakemaan. Parketilla pelaaminen ei oikein toimi meillä, Tommi Ahola tuskaili Pääkallolle.

Blue Foxin kolmen ottelun voittoputki katkesi Tikkurilassa, mutta pisteputki, joka on jatkunut toiselta kierrokselta lähtien, säilyi.

Isäntäjoukkue Tiikereille viikonloppu sai laihan lohdun, kun he saivat pinnistettyä tasapelin Blue Foxilta.

– Peli olisi voinut päättyä kumpaan suuntaan tahansa. Pisteeseen täytyy olla tyytyväinen tämän viikonlopun jälkeen, vaikka meilläkin oli omat paikkamme ratkaista ottelu, Thomas Granlund kommentoi.

Indians rökitti Rangersiä

Espoon Otahallissa pelattiin sunnuntaina paikalliskamppailu, jossa kohtasivat Indians ja Rangers. Sarjataulukossa hännille juuttunut Rangers kärsi tappion lukemin 13-2.

Kaksi espoolaista onnistui iskemään kovia tehoja, kun sekä Kalle Tiitinen että Jussi Huovinen tekivät kolme maalia mieheen.

Porvoolaiset puolestaan hakivat Raumalta pisteet, kun PSS voitti Salban lukemin 6-4. Keltamustien Jori Nyrhivaara oli tehokkaana ollen mukana neljässä maalissa (tehot 3+1).

Salba tarjosi ottelun katsojille ilmaiseksi isänpäivän kunniaksi. Paikalle oli saapunut 173 katsojaa.