Classic helposti Suomen Cupin välieriin FBT Porin kustannuksella

FBT Pori ja Classic kohtasivat toistamiseen viiden päivän sisään. Tällä kertaa pelattiin Porissa ja kyseessä oli Suomen Cupin puolivälieräottelu.

Avauserässä ei nähty kuin yksi maali, josta vastasi Classicin Asser Jääskeläinen. Toisessa erässä Classic lisäsi johtoaan lukemiin 4-1 Jami Mannisen, Petri Hakosen ja Niko Juholan osumilla. FBT Porin ainokaisesta vastasi Tuomas Puisto.

Päätöserää ehdittiin pelata ainoastaan 14 sekuntia, kun Ilkka Mäkipää siirsi tamperelaisjoukkueen 1-5-vierasjohtoon ja porilaisten viimeinenkin toivon kipinä sammui. Lopulta Classic murskasi FBT Porin peräti 10-1. Classicin päävalmentaja Ray Backman oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Porissa.

– Nyt oltiin alusta asti valmiita. Lähes 60 minuuttia mentiin selkeästi meidän hallinnassa. Heikkoa lenkkiä ei tänään ollut ja erityisesti joukkueen tiivis puolustuspeli maalivahti Pekka Niemistä myöten ilahduttivat tänään, Backman toteaa seuran nettisivuilla.

Suomen Cupin välierissä kohtaavat Classic-SSV ja Erä-NST.

2 comments

  1. Tulipa vaan mieleen kun jo KRP-NST meni ihan ohi, että kyllä näistä Cupin peleistä vois enemmänkin olla ilmoittelua ihan liigankin sivuilla tai vastaavalla näkyvyydellä. Ainakin loppukarkeloista… Siis onhan siellä se oma osionsa, mutta kun miettii että ihan liigajengien väliset ottelut pitää erikseen kaivaa (ja ovat playoffeja) verrattuna perus liigakierrokseen, jotka on etusivulla pysyvästi siellä sivustolla.

    ..kun aiemmin vähän vastaavasti Cupin näkyvyydestä (arvonnat) puhuttiin toisessa aiheessa.

  2. niin huonosti ilmoitettu otteluista,classic-fbt pori pelissä oli VAIN 73 katsojaa.