Classic nousi liigan kärkeen – FBT Porille jälleen uusi pelaaja

Lassi Vänttinen pelasi porilaisia vastaan sentterinä. Kuva ottelusta Classic-Koovee: Topi Naskali

Lassi Vänttinen pelasi porilaisia vastaan sentterinä. Kuva ottelusta Classic-Koovee: Topi Naskali

Tampereen Classic nousi torstai-iltana Salibandyliigan kärkeen voittamalla kotonaan FBT Porin lukemin 9-3. Avauserä ei tosin lupaillut tamperelaisille kovin hyvää iltapuhdetta, sillä porilaisvieraat veivät sen yllättäen nimiinsä 1-0.

Toisessa erässä Classicin maalihanat aukesivat ja tuloksena oli kuusi osumaa porilaisten yhtä vastaan. Päätöserässä tamperelaiset tyytyivät turvaamaan johtonsa ja hieman kaunistelemaan loppulukemia.

Classicin tasaisuudesta kertoo se, että peräti 11 eri pelaajaa merkkautti ottelussa tehopisteen ja yksikään ei saalistanut kahta pistettä enempää. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Classicin Jami Manninen, Sami Johansson ja Vesa-Matti Virtanen.

– Oli mukava taas päästä pienen tauon jälkeen pelaamaan, vaikka viime viikot ovat olleet kaksijakoisia. Työkomennus vei Jussi Taskisen Kiinaan, Jarkko Saastamoinen ei ole työkiireiden vuoksi ehtinyt harjoitella ja Miikka Läntisellä on alavartalovammaa. Onneksi sairauslistalta Benjamin Lepola ja Markus Lammi tulivat takaisin ruotuun, Ismo Läntinen tuumaili seuran sivuilla.

– Saimme myös vahvistusta viikolla hyökkäyskalustoomme. Pitkään tarkkailemamme Tommi Erkkilä liittyy ryhmään Säkylän Karhukoplasta. Hän on 1986-syntynyt oikealta laukova taitava laituri. Hän on edustanut aikaisemmin myös Ilvestä ykkösdivisioonatasolla, Läntinen toteaa.

VelluTV: Lehdistötilaisuus

Ottelutilastoon

4 comments