Divariottelussa lensi pelaaja jälleen suihkuun

SPV:stä Blue Foxin riveissä pelasivat keväällä vahvat Salibandyliigan finaalit pelannut Harri Karjala (kuvassa) sekä Jukka Keskisipilä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Harri Karjala
SPV:stä Blue Foxin riveissä nähtiin muun muassa keväällä vahvat Salibandyliigan finaalit pelannut Harri Karjala. Kuva: Mikko Hyvärinen

Divarin torstai-illan ”paikallisottelussa” olivat vastakkain Woodcutters ja Blue Fox. Vaasalaiset pysyivät avauserän vierasjoukkueen kyydissä, sen jälkeen farmiapuja SPV:ltä saanut kettulauma meni menojaan 3-10-vierasvoittoon.

Ottelu lähti kuitenkin käyntiin Woodcuttersin komennossa, sillä vaasalaisjoukkue johti ottelua 2-0 avauskympin jälkeen. Woodcuttersin molemmat maalit teki Kari-Matti Viinamäki. Blue Fox iski kuitenkin 15 sekunnin sisään kaksi maalia ja näin avauserän jälkeen oltiin tilanteessa 2-2.

Toisessa erässä Blue Fox karkasi lopullisesti isänniltä vieden 4-0 erän nimiinsä. ”Siniketut” iskivät avauserästä vielä paremmaksi, sillä nyt he iskivät kaksi maalia 12 sekunnin sisään. Päätöserässä Blue Fox kasvatti vielä johtoaan ja ajassa 52.16 Woodcuttersin Kari-Matti Viinamäki sai punaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Kyseessä on Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan pelirangaistus eli Viinamäki on edustuskelpoinen jo vaasalaisten seuraavassa ottelussa. Tämä oli jo neljäs punainen kortti tämän kauden Divarissa. Miesten liigassa punaista korttia on näytetty tällä kaudella ainoastaan kerran ja naisten liigassa ei kertaakaan.

Blue Foxin ja SPV:n farmisopimuksen ansiosta ”sinikettujen” riveissä nähtiin seinäjokiset Harri Karjala ja Jukka Keskisipilä, jotka molemmat onnistuivat myös maalinteossa. Ottelun tehokkain pelaaja oli jälleen Tommi Ahola 3+1-saldolla.  Blue Fox nousi sarjataulukossa kolmanneksi ja Woodcutters jatkaa putoamisviivan alla kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastoon

1. Kyseessä oli tosiaan PR, maalineduskahakassa Viinamäki antoi kevyen poikkarin Blue Foxin puolustajan rintaan, ja siitä pihalle…