Erä ensimmäisenä cupin välieriin

Tapanilan Erä selviytyi ensimmäisenä Suomen Cupissa neljän parhaan joukkoon, kun kakkosdivisioonan Blackbirds kaatui tiistai-iltana kotonaan Kerava Areenalla 9-1 (1-0, 3-1, 5-0). Loput puolivälierät pelataan tulevana viikonloppuna ja ensi maanantaina.

Altavastaaja piti Erän nollilla puoli erää aina ensimmäiseen jäähyyn asti. Vain 11 sekuntia myöhemmin Tommi Aro laukoi avausosuman Mika Moilasen syötöstä.

Toisessa erässä Tomi Palin ja Mikko Sipilä veivät vieraat kolmen maalin johtoon, mutta sitten osui kotijoukkuekin Mika Penttilän toimesta. Tommi Vappula teki toisen erän viimeisellä minuutilla Erälle neljännen maalin.

Päätösjaksolla tapanilalaiset tekivät vielä viisi maalia ja etenivät 9-1-voitolla ensimmäisenä cupin välieriin. Erä lepuutti maajoukkuevahti Tomi Ikosta ja maalissa pelasi Santtu Strandberg.