FBT Pori shokeerasi kärkijoukkuetta – ”Odotin enemmän SPV:ltä”

FBT Pori otti sunnuntaina komean päänahan voittamalla kotonaan SPV:n lukemin 5-3.

SPV ei saanut lopussa kunnon kirivaihdetta päälle. Viimeisen niitin SPV:n arkkuun iski Miikka Läntinen, joka laittoi pallon tyhjiin. Ottelun parhaana palkittu Porin Juho Miilunpalo ihmetteli SPV:n vaisuutta.

– Odotin hieman enemmän SPV:ltä tuossa lopussa, luulin heidän rynnivän hurjasti päälle kun pääsimme johtoon. Meillä oli lopulta enemmän tahtoa, Miilunpalo kommentoi FBT Porin sivuilla.

SPV:n Tuukka Kiviranta myönsi, että vierailija suli juuri ratkaisivalla hetkellä.

– FBT Pori hyödynsi ratkaisuhetket meitä paremmin. Siitä heille täysi kunnia.

FBT Pori-SPV-ottelun tilastot.

Lisää ottelusta FBT Porin sivuilla.

7 comments

  1. Onneksi ei sitten tullut kioskille lähdettyä sillä olin 99% varma että SPV voittaa FBT Porin mennen tullen. Säästypä rahat mutta luulenpa että moni vedonlyöjä astui tähän miinaan.

  2. Kuulemien mukaan olisi ollut pelaamassa kaveripelejä liigapelin sijaan. Kuinka kauan pori jaksaa seurata sivusta pelleilyä? heikkoa porilta!

  3. Juu miltäs sivuilta noita Saariston tehoja saa sunnuntain osalta käydä katsomassa? Ei ainakaan Salibandyliigan tulospalvelun sivuilta.

  4. Saadaanpahan näillä peleillä tilastotkin päin prinkkalaa, kun kuudesta tasakentin tehdystä maalista on merkkitty koko pelissä kokonaiset viisi miinusmerkintää tilastoihin. Tämän perusteella tuskin tarvitsee tätäkään tilastoa enää tämän kauden aikana seurata, koska tuskin on ensimmäinen tai viimeinen peli kun näin on.

  5. Saariston ja FBT:n tiet erosivat. On kyllä erikoinen kaveri tämä. Lahjoja olisi mihin tahansa.