”Henrille saattoi iskeä zen-tuokio, Matrix-fiilis tai kropasta irtautuminen”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Happeen hyökkääjä Lasse Riitesuo bloggaa Nokian KrP:n Henri Johanssonin sunnuntaisesta superillasta. Johansson takoi TPS:ää vastaan yhdeksän tehopistettä.

– Henrille saattoi iskeä Turussa zen-tuokio, Matrix-fiilis, kropasta irtautuminen tai muu Valon Soturimainen henkinen hetki. Saattoipa kyseessä olla jopa se kuuluisa flow, Riitesuo kirjoittaa.

Pohtimalla flow-tilaa Riitesuo löytää mukavasti aasinsillan Petteri Nykystä kertovaan Alkemisti-kirjaan. Nykyn ja Johanssonin lisäksi tekstissä vilahtavat muun muassa Lokki Joonatan, Darryl Sittler, Wilt Chamberlain sekä Riitesuo itse.

Lue RiiteSuossa-blogin uusi teksti: Lahjoja, asennetta ja flow’ta

3 comments

  1. Miten toi Iiskola tohon juttuun liittyy? Pitääkö se Erä nostaa jokaiseen juttuun mukaan? Kunnon Erämedia tämäkin. Liiton jengi ja pääkallon omat.

  2. Nyt ei häh?-nimimerkin kommentti auennut. Kyseessä on vain hieno kuvituskuva. Tarkkasilmäinen näköjään bongasi kuvasta Iiskolan. Juttuun hän ei liity millään tavalla.

  3. Nyt lähtee kyllä enemmän yli ihmisten ”erämediahehkutushuutelut” kun itse erähehkutus. Käy vielä niin, että kun seuraavassa jutussa on hehkuttamisen arvoinen artikkeli, niin sitä ei juuri näiden huutelujen takia kehdata laittaa. Kuvahan on ihan jees artikkeliin eikä Erän logoja näy missään.