Hirvi tanssii – Maskotti Happeen maalikoosteen pääosassa

Happee otti lauantain 8-4-voitolla NST:stä tasaisessa keskikastissa harppauksen pudotuspelijoukkueiden ryhmään. Happeen tehokkain oli jälleen joukkueen kapteeni Petri Kauko (1+3). Veli-Matti Hynynen ja Lasse Riitesuo upottivat NST:n verkkoon kaksi maalia. Muun muassa Riitesuon ylivoimalla boksin keskeltä tekemä maali on nähtävillä myös Happeen tekemässä maalikoosteessa, jonka pääosassa on jyväskyläläisten maskotti ”Heimo Hirvi”.

Ottelusta on nähtävillä myös pidempi maalikooste.

4 comments

  1. Kannattee katsoa pidemmän maalikoste ja siitä tilanne ajassa 4min. Pylsy ajaa riparille ja suoraan mv:päälle ja tässä tilanteessa NST joutu vaihtaan mokkea. Pelissä tilanne oli tosi nopea, mut nyt kun hidastusken näki niin pakki antaa Pylselle poikkaria, varmaan mv kiitellee pakkia. Tais mv:lle tulla aivotärähdys. Ehkä nyt oppii, että ei kannate ajaa selästä vastustajan pelaajia oman moken päälle… Pylsyhän sai tilanteesta 2min, mutta ei syytettä tuomareita, nopea tilanne… Mv:n vaihto näyttää puuttuvan pöytäkirjasta, mutta kyllä siellä nro 1 minusta oli maalissa loppu pelin…

  2. hauska heimo hirvi! 😀 Tullee varmasti kuuma tuollaisessa puvussa vetää muuveja..

  3. Voi Hirvitys: Turha varmaan huudella mistään aivotärhädyksestä, kun seuraavana päivänä oltiin jo uudestaan tolppien välissä.