”Janne, mites noi viikset?”

Janne Kainulaisen viikset kasvavat jatkossa uuden seuran paidassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Janne Kainulainen
Janne Kainulaisen koko kauden tehot ovat nyt 1+2. Kuva: Mikko Hyvärinen

Happee otti sunnuntaina jo viidennen peräkkäisen voittonsa, kun se haki 5-4-voitolla pisteet M-Teamin vieraana. Ottelunaikaisten satunnaisten Twitter-huomioiden (@Tirsamaa) lisäksi nähtävillä on nyt myös Mikko Hyvärisen kuvapaketti sekä ottelun maalikooste. Ottelun näyttävin oli Happeen avausmaalin laukonut ja Movember-kampanjan innoittama Janne Kainulainen.

Terve Janne. Mites noi viikset?

– Sepon (valmentaja Pulkkinen) innoittamana olen nämä kasvattanut. Täytyy myöntää, että piti ottaa kasvattamisessa vähän ennakkoa Movemberiin. Aika paljon on tullut kuittia kavereilta ja kotonakin.

Mitä haluat niillä viestiä?

– Kai sitä pitää olla kampanjassa mukana. Jätkien puolesta.

Teit Happeen avausmaalin ja peli oli reilussa kahdessa minuutissa teille jo 2-0. Sen jälkeen vähän lässähti, vaikka ottelun voitittekin?

– Joo, itsekin pääsin osumaan. Siitä olikin puolitoista kautta, kun viimeksi osuin. Happeemaisesti ennakkosuosikin asema ei sovi meille. Meillä on kuitenkin hyvä draivi päällä ja onneksi on opittu kääntämään pelejä.

Mikko Hyvärisen kuvat ottelusta

5 comments

  1. Komiat viikset. Lätkän sm-liigan puolellakin näkee nuita movember viiksimalleja. Ainakin Kärppien Ilkka Ilu Mikkolalla on komiat:D