Naisten maajoukkue puhuttaa – MM-joukkue julki tällä viikolla?

Naisten salibandymaajoukkueen esitykset viikonlopun neljän maan turnauksessa ovat viime päivinä puhuttaneet Pääkallo.fi:n lukijoita. Ruotsin Suomelle antaman 11-2 selkäsaunan uutisen yhteyteen on tullut jo vajaat nelisenkymmentä kommenttia ja muutamia asiattomia kirosanoin ryyditettyjä kommentteja on jouduttu jopa poistamaan.

Lopullinen pelaajalista pitää toimittaa Kansainväliselle Salibandyliitolle tulevaan sunnuntaihin 13.11. mennessä. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Sveitsin MM-kisoihin matkaava Suomen joukkue julkistetaan jo tällä viikolla.

Päävalmentaja Karo Kuussaari on saanut lukijoilta kritiikkiä muun muassa siitä, ettei ottanut päätösottelun avauserän pyörityksessä aikalisää herätelläkseen joukkuetta. Maalivahtia vaihdettiin vasta erätauolla.

– Käsittämätöntä nukkumista valmentajilta. Antoi ruotsin mennä 7-0 johtoon 1. erässä ilman aikalisää tai veskarin vaihtoa. Mihin sitä aikalisää oikein säästeltiin, nimimerkki ”Koutsi hoitaa” kysyy.

Osa kommentoijista taas puolustaa Kuussaarta.

– Valitettava tosiasia on se, että valmennuksella ei ole mitään merkitystä niin kauan kuin pelaajat ovat noin paljon huonompia mitä Ruotsilla. Ja myös Sveitsillä. Kuussaari teki varmasti kaikkensa näillä pelimerkeillä, nimimerkki ”Vakiokatsoja” kirjoittaa.

Myös Tiia Ukkosen peluuttaminen puolustajana ja Jenni Morottajan valitsemattomuus turnausjoukkueeseen ovat olleet viime aikoina tapetilla.

– Morottajaa ei vaan pysty ohittamaan valinnoissa. Kaikki pelejä nähneet tietävät sen. Jännä nähdä pystyykö herra Päävalmentaja nielemään ylpeytensä ja valitsemaan maan YLIVOIMAISESTI parhaan puolustajan kisoihin, nimimerkki ”JJ” kirjoittaa.

Kaikki jutun kommentit näkee alla olevasta linkistä.