OLS jatkaa vakuuttavasti Divarissa – Katso maalit ottelusta Blue Fox-SalBa

Divarissa pelattiin viikonlopun aikana kuusi ottelua. OLS jatkoi vakuuttavaa menoaan nappaamalla vierasvoitot FoSu:sta ja Tiikereistä. Indians puolestaan kiri Ilveksen ohi viime minuuteilla.

Lauantaina pelattu Divarin kärkiottelu FoSu-OLS oli varsin odotettu kamppailu Forssan suunnalla. Oululaisvieraat eivät kuitenkaan jättäneet ottelussa selittelyille sijaa, vaan korjasivat sarjapisteet talteen 4-9-vierasvoitolla. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin OLSin Erkki Latvalehto.

Sunnuntaina OLS kohtasi Tiikerit Vantaalla. Tässä ottelussa oululaiset saivat tehdäkin sarjapisteiden eteen täyden päivätyön, sillä kun ottelua oli jäljellä 10 minuuttia, niin joukkueet olivat vielä tasalukemissa 2-2. Tämän jälkeen OLS iski neljä maalia vajaassa viidessä minuutissa ja loppunumerot olivat lopulta Tiikerit-OLS 3-7. Tiikereiden Thomas Granlund (2+1) oli kaikissa joukkueensa maaleissa mukana. OLSin Anssi Soini keräsi myös kolme tehopistettä.

Tampereella Ilves ja Indians kävivät vähämaalisen taiston. Kahdessa ensimmäisessä erässä nähtiin ainoastaan kaksi maalia. Ilveksen Joel Vataja vei avauserässä tamperelaiset 1-0-johtoon, jonka Indiansin Robert Olenius tasoitti ylivoimalla toisen erän lopulla. Ilves siirtyi ajassa 56.09 Ville Kauton maalilla 2-1-johtoon, mutta Indians kuittasi lopulta 2-3-vierasvoiton, kun Tomi Turunen ja Arttu Mäkitörmä iskivät lopussa espoolaisille tasoitus- ja voitto-osuman.