Perjantain TV-otteluna nähdään klassikko Oilers-SSV

Nämä herrat kohtaavat tänään Tapiolassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Nämä herrat kohtaavat tänään Tapiolassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Perjantain TV-otteluna nähdään todellinen klassikko, kun Oilers ja SSV kohtaavat Tapiolassa. Näiden joukkueiden kohtaamisissa on aina ylimääräistä sähköä ilmassa TV-kameroiden läsnäolosta riippumatta.

SSV on tällä hetkellä sarjataulukossa neljännellä sijalla, mutta voittamalla perjantaina Oilersin ”Viikkarit” nousisivat jaetulle kärkipaikalle Classicin kanssa. Erityisen lisämausteen otteluun tuo se, että ex-Oilers Tero Tiitu on enää yhden pisteen päässä 500 tehopisteen rajapyykistä. Saavuttaako Tiitu tuon rajan tänään entisessä kotihallissaan ja TV-kameroiden edessä?

Oilers on sarjataulukossa kuudentena ja teki viikko sitten uskomattoman nousun tasoihin Erää vastaan alivoimamaalien ansiosta. Jatkuuko tuo lopun hurmos tänään Tapiolassa? Sähköä illan kohtaamisesta ei ainakaan yhtään vähennä se tosiseikka, että Oilersin päävalmentaja Mika Heinonen omaa vahvan SSV-taustan ja tänään hän johdattaa ensimmäistä kertaa päävalmentajana omat joukkonsa ex-seuraansa vastaan.

– Totta kai SSV sytyttää pelaajia, varsinkin kun viime keväänä oli tiukkoja pelejä pleijareissa. Meillä on nuorempi joukkue tänä vuonna, mutta emme kuitenkaan missään nimessä lähde kumartelemaan, ja aiomme pistää kaverin ahtaalle. Pyrimme olemaan perjantaina aktiivisia, Heinonen ennakoi Oilersin nettisivuilla.

Illan toinen Salibandyliigan kamppailu on FBT Pori-Loviisan Tor.