Pulkkinen: ”Kososella normaali flunssa”

Seppo Pulkkinen iloitsi voittoputken jatkumisesta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Seppo Pulkkinen Happee
Voittoputken jatkumisesta iloinnut Seppo Pulkkinen kertoi Pääkallolle huvittuneena 35 vuoden viiksikampanjastaan. Kuva: Mikko Hyvärinen

Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen oli nihkeähkön M-Team-ottelun jälkeen hyvällä tuulella. Viime vuosina jyväskyläläisten voittoja häntäpään joukkueista ei ole voinut pitää selviönä, mutta nyt viikonlopun saldona oli voitot peräpään NST:stä (8-4) ja M-Teamista (5-4).

Seppo, sinulla on tosi näyttävät viikset. Onko sinullakin joku kampanja käynnissä?

– (nauraa) Minulla on ollut 35 vuoden kampanja. Ainoastaan välissä armeija-aikana ei ollut viiksiä. Jannekin (Kainulainen) kasvatti viikset, ja se on nähty, että viiksimiehillä natsaa.

Teidän ykköskenttä pyöritteli M-Teamia mielin määrin, mutta sössi paikkoja pelatessaan liian hienoja kuvioita takatolpille. Oliko tänään huonon motivaation peli altavastaajaa vastaan?

– Ei todellakaan ollut. Viime vuonna HaKia, Trackersia ja Poria vastaan pelatuista kuudesta ottelusta hävisimme viisi. Näistä koko organisaatio oppi.

Teillä on viiden ottelun voittoputki ja olisitte jo kärkikahinoissa ilman Josba-ottelun lisenssisotkua. Harmittaako?

– Tottakai, mutta hävittiin kuitenkin SPV:llekin jatkoajalla. Se on turhaa jossittelua. Mokia sattuu ja se oli meidän moka.

Maalissa Ville Puro pelasi viikonlopun molemmat voitto-ottelut. Mikä on maajoukkueessakin kokeilleen Eero Kososen tilanne?

– Eerolla oli ihan normaali flunssa, syysflunssa. Aamulla oli kuumetta enää 37.7. Eiköhän hän ole mukana jo tulevissa peleissä.

Mikko Hyvärisen kuvat ottelusta

Seuraavassa liigaottelussaan Happee kohtaa tulevana lauantaina vieraissa SSV:n.