Riihimäki: ”Pidä nuorempi Stenfors pää ylhäällä”

Miesten Salibandyliigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Koovee ja TPS kohtaavat toisensa Tampereella. Molempien joukkueiden päävalmentajat odottavat tasaista kamppailua sarjapisteistä.

Joukkueet ovat sarjataulukossa keskikastissa tasapisteissä, joten hyvällä syyllä voidaan puhua ”neljän pisteen” ottelusta. Kooveen nettisivuilla Joel Siltanen on haastatellut molempien joukkueiden päävalmentajat ennen illan koitosta.

Odotukset/lähtökohdat otteluun?
Kytöhonka:
-Kyllä lähdetään voittoa hakemaan. Alla pari huonompaa ja pari parempaa ottelua. Lauantain peli oli hyvä.

Riihimäki:
-Tasaiset joukkueet ja vielä tasapisteissä. Pitäisi pikkuhiljaa kerätä lisää pisteitä, että tulisi hieman eroa playoff-rajaan.

Poissaolot?
Kytöhonka:
-Pari kysymysmerkkiä. varmasti pois pitkäaikaispotilaat Jere Jokinen ja Janne Nurminen. Miikka Sokka ja Ville Forsman ovat pieniä kysymysmerkkejä.

Riihimäki:
-Ei mitään toistaiseksi, vaan kokolailla terveeltä vaikuttaa.

Arvio vastustajasta?
Kytöhonka:
-Saman verran pinnoja, kuin meillä. Monessa muussakin mielessä samanhenkinen esimerkiksi ikärakenteen takia ja siksi, että nuorentui samalla tavalla kun mekin viime kaudella. Immonen-Kotilainen-Lahtinen on ollut vaarallinen.

Riihimäki:
-TPS oli jo viime vuonna energinen. Nuoria ja hyviä jätkiä. Kailiala nuori ja vaarallinen maalin edessä, kuten meidän Lahtinenkin. Nuori ja urheilullinen joukkue siis on kyseessä.

Molemmilla joukkueilla on kasassa yhdeksän pistettä yhtä monesta ottelusta. Onko kausi sujunut odotusten mukaan?
Kytöhonka:
-Osittain. Pari hävitty, jotka olisi pitänyt hoitaa. 4-5 pistettä pitäisi olla enemmän tällä hetkellä.

Riihimäki:
-Kuten oli tiedossa, niin uudistettu joukkue ja pelitapa tuo tiettyjä vaikeuksia alkukauteen. Ajoittain pelattu älyttömän hyvin ja ajoittain heikommin. Varsinkin vieraissa tökkinyt ja kotona mennyt hyvin. Odotusten mukaan pääpiirteittäin. Olen ylpeä pojista. Tällä hetkellä huonoa on se, ettei ole kuin yksi selkeä ketju ja muista ei ole varmuutta.  Haussa ovat, jotta saataisiin laajalta rintamalta onnistumisia.

Ottelun taistelupari?
Kytöhonka:
-Aiemminkin taisteluparina olleet Immonen ja meidän puolustaja Stenfors. Osuvat sopivasti samalle puolelle ja näin ollen kohdannevat varsinaisestikin.

Riihimäki:
-Kyllä se on TPS:n Stenfors ja meidän Immonen.

Terveisiä vastustajajoukkueelle?
Kytöhonka:
-Ei ihmeempiä. Tulee kahden aktiivisen joukkueen peli. Ilo katsojalle väittäisin.

Riihimäki:
– Nuoremmalle Stenforsille(Kooveen Mikko Stenforsin pikkuveli): Pidä pää ylhäällä, Mikko ottaa sut vastaan ja kyllä velipoika opettaa tavoille.

4 comments

  1. Olipahan idioottimainen lausunto Riihimäeltä. Tuosta voisi jo esittää kurinpidollisia toimenpiteitä. Ei voi valmentaja EDES vitsinä heitellä moisia juttuja!

  2. Kun ottaa huomioon lauseyhteyden jossa tämä on sanottu, ei luulisi edes kukkahattutädeillä olevan mukisemista. RAUHASSA NYT!

  3. Jep, tosikko tosiaan…Kaikkien aikojen ylivertaisin tosikko!