Salibandyliigan tv-ottelut vahvistettu

Salibandyliigan tulevat televisio-ottelut Nelonen Pro 1 -kanavalla on vahvistettu. Tämän illan Oilersin ja SSV:n välisen kohtaamisen jälkeen seuraavista neljästä pelistä kaksi on Classicin kotipelejä.

Salibandyliiga tiedottaa, että joulukuussa lähetyksiin tulee tauko uudelle päivälle siirretyn Happee-TPS-ottelun jälkeen. Tammikuussa liiga näkyy kanavalla loppiaisesta lähtien. Perjantaiset lähetykset alkavat klo 18.15 haastatteluilla ja studio-osuudella. Ottelut käynnistyvät klo 18.30.

Tulevat TV-ottelut:

pe 18.11. Oilers -SSV
pe 25.11. Classic – SPV
pe 2.12. SSV – Koovee
pe 9.12. Happee – TPS (ottelu siirretty, alkuperäinen ajankohta oli 3.12.)
pe 6.1. Classic – SSV

7 comments

  1. Hienoa että kaikkia joukkueita pääsee katsomaan telkkarista. Fbt Porin peleihin on tosin jo alkanut kyllästymään kun koko ajan on ruudussa.

    Joku roti hei tähänkin hommaan. Samat joukkueet, samat naamat vuodesta toiseen ruudussa mutta esim Fbt Porilta viime kaudella vain yksi peli ja sitä edelliseltä liigakaudelta 2008-2009 vain yksi peli. Ja tällä kaudella ei toistaiseksi yhtään peliä. Sama tilanne oli mm. Olssilla kun liigassa pelasi. En muista yhtään peliä että olisi telkkarissa ollut.

  2. Naurettavaa…

    Ainoastaan yhdessä pelissä ei ole Classic tai/ja SSV mukana…

  3. Loviisan matsit oli viime kaudella hienoa katsottavaa, siinä pelitavassa oli tiettyä iloa. Poria en kyllä hirveesti haluiskaan telkkarista katsoa, muttei mulla kyllä ole tuota kanavaa muutenkaan maksettuna…

    Ihan hyvä että jotain tasoa pidetään yllä matsivalinnoissa mutta kyllä vois enempikin kai vaihtelua olla.

  4. Täysin ymmärrettävät ja oikeat valinnat. Fbt Poria televisioon tuskin kukaan muu haluaa kuin joukkueen pelaajat itse.

    Ainoita tasokkaita ja näyttämisen arvoisia otteluja ovat juuri SSV,Classic, SPV ja Erä keskinäiset kohtaamiset.