SSV:lle helpot pisteet Lappeenrannasta – ”Vastustaja oli aika heikko”

SSV:n Niklas Strömsten oli tyytymätön omiensa suoritukseen, vaikka voitto irtosikin. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

SSV:n Niklas Strömsten oli tyytymätön omiensa suoritukseen, vaikka voitto irtosikin. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

SSV voitti sunnuntain heikon alkukauden pelanneen NST:n vaivattomasti 8-2. SSV johti kahden erän jälkeen jo 7-0. Viimeisessä erässä mestarijoukkue kuitenkin uinui ja kotijoukkue sai iskettyä pari osumaa.

– Sunnuntaipelailua. Veskari ja alivoima saavat puhtaat paperit, muuten aneemista. Vastustaja oli aika heikko. Varmaan näkyy se, ettei joukkue ole pärjännyt. Itse olin yhtä heikko kuin koko oma joukkue. Jatkossa pitää treenata hyvin ja keskittyä paremmin. Vähän varkain tehtiin alussa maaleja ja sen jälkeen peli oli taputeltu, SSV:n Niklas Strömsten kommentoi seuransa verkkosivuilla.

NST-SSV-ottelun tilastot.

Lisää ottelusta NST:n ja SSV:n sivuilla.

5 comments

  1. Haluaisin jonkun blogistin ottavan kantaa liigan supistamiseen liittyen.

    Tällä hetkellä oikeita urheilijoita/osaavia salibandynpelajia ei riitä kaikkiin joukkueisiin liigassa. Tämän takia koko lajista on vaikutelma, että peli ei juuri muuttusi jos satunnainen katsoja hyppäisi kentälle pelaamaan. Lisäksi pelit ovat valtaosaltaan jo etukäteen selviä lopputuloksen osalta, mikä heikentää sarjan mielenkiintoa. Tämä taas vähentää katsojamääriä, ja tätä kautta medianäkyvyyttä ja sponsorirahoja.

    Liiga tulisi supistaa 10 joukkueen sarjaksi. Viimeinen suoraan divariin, yksi joukkue lomille ja 8 pudotuspeleihin. Näin kohoaisi sekä liigan että Divarin pelillinen taso. Molempien sarjojen jännitysmomentti kasvaisi ja yleisön kiinnostus nousisi. Kun pelit eivät ole etukäteen selviä, on mahdollista saada paikalle ylöeisöä. SSV-NST-ottelut eivät kiinnosta edes lajifanaatikkoja.

  2. 10 joukkueen sarja olisi todella laadukas. Kovia pelejä kokoajan. Eikös aikanaan liiga halunnut että pääsarjassa olisi joukkueita eripuolilta suomea,tämän vuoksi sarja laajennettiin. Nyt olisi aika supistaa,mielestäni. Jokaisella toki oma mielipide.

  3. tulee kyllä myös muistakin pääsarjoista, varsinkin jalkapallon puolelta. Salibandyssa nopeus tekee vaikutuksen, koripallossa pitkät pelaajat.

  4. veikkausliigassakin on herätty siihen, että joukkueita tulisi vähentää

  5. Erohan on vain kaventunut vuosi vuodelta liigan viimeisen ja muiden joukkueiden välillä.