Steelers-kapteeni taklasi Divarin pörssikärkeä – sai punaisen kortin

Salibandyn miesten Divarissa heilui jälleen punainen kortti. Keskiviikkoiltana suihkukomennuksen hankki Steelersin kapteeni Kaj Palmroth FoSu-Steelers-ottelun loppuhetkillä.

Palmroth sai ajassa 58.56 5+20 minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta. Palmrothille kirjattiin tilanteesta pelirangaistus, joten lisäsanktioita ei ole luvassa. Palmroth on viides tällä kaudella Divarissa punaisen kortin saanut pelaaja.

– 
Steelers turhautui forssalaisten ylivoimaan, mikä näkyi rikkeinä ja turhana purnaamisena. Steelersin kapteeni Kaj Palmroth näytti huonoa esimerkkiä, sillä hän lonkkataklasi Juha Laitilan ja hankki suoran punaisen kortin. Laitila ei onneksi loukannut itseään häijynnäköisessä tilanteessa, Forssan Lehdessä kerrotaan.

Laitila oli keskiviikkona jälleen vireessä kirjaten tehot 2+2. Laitila johtaa Divarin pistepörssiä tehoin 23+10=33.

FoSu voitti Steelersin lukemin 7-2. Täysi pistepotti nosti forssalaiset Divarin kärkipaikalle tasapisteisiin OLS:n kanssa. Oululaiset tosin ovat pelanneet ottelun vähemmän.

– Loistavaa peliä. Satsasimme viisikkopuolustukseen ja se näkyi. Me lähdimme voittamaan peliä, emme ryntäilemään, FoSu-valmentaja Jani Kannosto kommentoi Forssan Lehdelle.

FoSu-Steelers-ottelun tilastot.

Lähteet: Forssan Lehti ja FoSun verkkosivut

8 comments

  1. Palmroth antoi Laitilalle ”tuppea” kylkeen jo aikaisemmin, silloinkin siis punaisen kortin arvoinen suoritus. Dumarit olisivat voineet ottaa pelin haltuun jo hieman aikaisemmin. Toisessa erässä alkoivat Steelerssin pelaajat ajelemaan ylikovaa tilanteisiin. Loukkaantuminen oli lähellä ja jopa todennäköinen monessa tilanteessa.

    Katsooko kurinpitäjä sarjavastaava tai yleensäkään ketään näitä paljon puhuttuja videoita?? Olisi varmasti mahdollista rumimpia juttuja vaikka puida jälkeenpäin…

  2. Samanlaista ylipelaamista on ollut jo eimmin havaittavissa kyseisen joukkueen otteissa! Juhani Tammisen sanoin tämä on kuitenkin pohjimmiltaan urheilua. Ymmärtää sen että varsinkin tappiotilanteessa ja sen häämöttäessä tuntuu ilkeältä. Mutta silti pitäisi pystyä pitämään tunteet kurissa! Tää on kuitenkin vain shöytä:D

  3. Onneksi Laitila oli itse täysin syytön, eikä provosoinut millään lailla… Varsin urheiluhengen mukaista oli myös tehdä kuolemaa kentällä ja tuomion jakamisen jälkeen nousta reippaasti jatkamaan ylivoiman pyörittämistä.

  4. jos steeLERSSIN kaverin pää ei kestä niin kannataa pysyä pois kentältä.

  5. kyseisellä sikailijalla ei muutenkaan taidot/ muut avut, oikeuttaisi pelaamaan 1 divisioonassa, ja miten kyseinen henkilö voi olla joukkueen kapteeni….??? laitila provosoi tai ei, niin kyllä pitäisi parempaansa kunnioittaa sen verran että ei tollaisia tempauksia tarvitsisi tehdä….

  6. Veljekset Palmroth ovat osoittaneet jo useita kertoja vastaavaa käytöstä. Toisen pelaajan kunnioitusta ei löydy pätkääkään. Ns. avokentän pommit lisääntyvät sitä mukaa kun joukkue jää tappiolle. Tiedän myös erään pelaajaan kylkiluun katkenneen ja puhkaisseen keuhkon Kurt Palmrothin törkeän taklauksen jälkeen.

    Epäilen että Laitilan pahin provosointi Palmrothia kohtaa oli juuri tehot 2+2. Täytyykö odottaa, että jotain vakavampaa tapahtuu ennen kuin ryhdytään kurinpidollisiin toimiin?

  7. Jos peliä on noin vähän jäljellä ja loppulukemat noinkin selkeät kuin 7-2 niin mitä ihmettä pelaaja kuvittelee saavuttavansa tuollaisella tempauksella?

    Siitä olen samaa mieltä että kapteenin kuuluu näyttää esimerkkiä muille pelaajille. Loppuun asti pitää totta kai yrittää mutta lonkkataklaus (jos se näin meni) on harvemmin vahinko.

    Jos joukkueen sisäinen johtaminen on tällä tasolla niin en ihmettele kyllä yhtään joukkueen konttausta tämän vuoden sarjassa. Onkohan 1.divarikaan tämän joukkueen kannalta oikea taso?