Suomen Cupin välieräparit arvottu

Puolivälierissä SSV veti Kontiolahden liikuntahallin täyteen yleisöä. Kuva: Jari Turunen

Puolivälieräottelussa SSV:tä seurasi täysi tupa Kontiolahden liikuntahallilla. Kuva: Jari Turunen

Miesten Suomen Cupin välieräparit arvottiin tänään. Tapanilan Erä kohtaa kotonaan NST:n ja FBT Pori-Classic puolivälieräottelun voittaja saa kotikentällään vastaansa SSV:n.

FBT Pori ja Classic ratkovat neljännen välieräpaikan tänään klo 18.30 Porissa alkavassa ottelussa.

Välierien runkopäivä on 4. joulukuuta, ja välieräjoukkueet lyövät otteluajankohdat lukkoon ensi tilassa.

Suomen Cupin loppuottelu pelataan 21. tammikuuta Tampereella.

10 comments

  1. NST:llä kaikki cupin pelit vieraskentillä, kaukaisin Rovaniemellä.

  2. Samoin SSV.Oliko ensimmäinen SPV, toinen Leba ja kolmas tulee olemaan Classic vieraissa – tietenkin…Liiton oma joukkue käynyt lohjalla ja tuusulassa asti! Ja kotona tietenkin sitten tuo NST.

  3. Mikä ihmeen liiton oma joukkue. Erä vai? Ja mitenkä niin? Älkää tähän nyt heittäkö mitään Jari Oksas -läppää.

  4. mites muuten menee pikkufinaalin osallistujat? Kolmikosta Rsb, Leba ja Blackbirds II nuo tulevat, mutta millä perusteella?

  5. Jp Kinnunenko se taas itkee, puuttuvien mailien perään?
    Mikä ihmeen liiton joukkue, kateellisten panettelua?

  6. Oman tulkintani mukaan pikkufinaalissa kohtaavat Leba ja Blackbirds II.

  7. ”…jos useampi joukkue tippuu samassa vaiheessa, niin korkeammalla on se joukkue, joka on tiputtanut ylemmällä sarjatasolla olevan joukkueen edellisellä kierroksella…”
    BB II ja Leba tiputtivat viime kierroksella divarijoukkueen, Rsb tiputti 2-divarijoukkueen -> pikkufinaalissa pelaavat Blackbirds II ja Leba-96

  8. JP Kinnusen tehtävä on vähän kiusailla, sopii sivuston tyyliin. Kun nyt ” sparrarilla ” tuli mieleen Erä, niin otetaan se. Edes JP Kinnunen ei väitä kytköksiä olevan..Noot.Tuleeko jollakin mieleen, miksi Erää nyt sitten liiton joukkueeksi sanotaan? Lehtosen Jarski, sano jotain..H

  9. Tässä liitolle ilmainen tipsi, voisiko nämä arvonnat vaikka järjestää TV-pelin yhteydessä. Näin saataisiin Suomen cupille TV näkyvyyttä ja markkinoitua tapahtumaa, vieläpä ilmaiseksi, kun kuitenkin koko ajan valitetaan resurssien vähyydestä. Näin näitä aika useasti tehdään muissa lajeissa, varsinkin näin loppuvaiheessa. Mut ei, mielummin Myllypurossa kopiohuoneen viimeisessä nurkassa, ettei vaan kukaan näe, sen enempää arviomatta, miten arvonta suoritetaan.