Suomen U19-pojat hoitelivat helposti Tsekin

Suomen U19-pojat aloittivat Tsekin EFT-turnauksen hienosti kaatamalla isäntämaan poikamaajoukkueen maalein 14-3. Suomi oli varsinkin päätöserässä murskaavan ylivoimainen, sillä erä meni suomalaisten nimiin lukemin 7-0.

Suomalaiset antoivat jo avauserässä tsekeille myrskyvaroituksen siitä, mitä tuleman pitää. Suomi voitti avauserän maalein 3-0, maalintekijöinä kunnostautuivat Mikko Immonen, Markus Kulmala ja Veli-Pekka Turula.

Toinen erä oli ottelun tasaisin, sillä se päättyi suomalaisille maalein 4-3. Krister Savonen iski erässä kaksi maalia. Päätöserässä suomalaiset intoutuivat todellisiin maalitalkoisiin pitäen isäntämaan nollilla. Loppulukemat Suomi-Tsekki 14-3.

Suomen joukkueesta Markus Kulmala iski neljä maalia, Miko Kailiala kolme, sekä Mikko Immonen ja Krister Savonen kaksi maalia mieheen. Matias Kaartinen napsi ottelussa kolme syöttöpistettä. Suomen maalissa pelasi Roope Mutka.

Suomen U19-pojat kohtaavat lauantaina Ruotsin.