Superliiga-tähdeltä jälleen hämmästyttävä ilmaveivi – katso video

Kuva: Fredric Berggren / Innebandymagazinet.se

Kuva: Fredric Berggren / Innebandymagazinet.se

Pixbon ilmaveivi-ihme Peter Runnestig jaksaa hämmästyttää. Runnestig kiepautti sunnuntaina kauden 16. osumansa, kun Pixbo kärsi 3-2-tappion Dalenille.

Runnestigin ilmaveivi oli tällä kertaa varsin luova. Ilmaveivin ja ottelun maalikoosteen voi katsoa tuosta alta. Pixbo-Dalen-kamppailun tilastot löytyvät tuosta.

8 comments

  1. Ilmaveivaus pitäisi kriminalisoida. Tää kaveri laittaa joka paikasta sisään näillä naurettavuuksilla. Ainakin puolustaminen tällaistä vastaan pitäisi sallia kopauttamalla mailaan, koska sitä ei sääntöjen puitteissa saa millään pois. Ja sehän ei ole millään tavalla pelin edun mukaista. Nuoret, pitäkää lavat suorina ja pallo maassa!

  2. Niin onko se sitten Runnestigin vika, että osaa veivin ehkä paremmin kuin kukaan muu? Sama kun sanoisi Eskeliselle ja Tikalle, että te ette saa lämätä, kun lähtee niin kovaa.

    Mielipiteeni on, ettei veiviä missään nimessä tule ”kriminalisoida”. Yleisö tykkää ja sääntöjen puitteissa on mahdollista saada pois 🙂
    Ja tyhmäähän tälläiselle kaverille on jättää tilaa ja aikaa veivailla?

  3. Todella ontuva vertaus. Edes omat pelaajat ei fiilistele. Junnujen ja talenttikisojen juttu. Ei isot miehet. Paitsi hurrit.. ja Tähkä.

  4. ei kai sitä jaksa enää omatkaan pelaajat fiilistellä ku 20 kertaa kaudessa veivaa verkot rullalle. mut suoritushan toi on muiden joukossa, toisilla on hyvä laukaus, toiset tekee jotain muuta saadakseen tehtyä maaleja.

  5. ”Ainakin puolustaminen tällaistä vastaan pitäisi sallia kopauttamalla mailaan, koska sitä ei sääntöjen puitteissa saa millään pois”

    Laitetaan sitä kroppaa eikä mennä säälittävästi vaan lavan kanssa peitolle maalinedustilanteissa, sillähän sen saa pois sääntöjen puitteissa. Tai pidät sen miehes ajoissa niin ettei se mahdu veivaileen äläkä itke netissä.

    Ei sitä tartte sen enempää fiilistellä kuin muutakaan maalia. Kun homman osaa ja se on noin rutiinia, niin se on maali muiden joukossa.

  6. Näettekö muuten Runnestigin lavan? Ei ole mitään älyttömiä kärkikoukkuja, kuppia tolleen sopivasti…

    Itse ainakin näkisin mielelläni vastaavia veivauksia Suomessakin, täällä veivaajat on talentissa ja junnujoukkueissa eivätkä saa ”mitään järkevää” aikaan yleensä.

  7. Noo onneks näitä ”osaajia” ei montaa ole. Joo vähäks siisti lapa ku ei oo ku vähän kuppii 😀 kertoo sustakin jotain..

  8. Jos se kohta parikymmentä kaappia on pyöräyttäny, nii pitäshä vastustajan jo tietää että mitä toi jätkä yrittää. Tila ja aika ajoissa pois ja olkapää olkapäätä vasten.