Video: 17-vuotias hyökkääjä iski hattutempun sarjanousijan verkkoon

Kooveen nuori Mikko Immonen pelaa lähes sensaatiomaista kautta Kooveen hyökkäyksessä. Pistepörssin kärjen tuntumassa oleva Immonen oli jälleen vireessä, kun Koovee kaatoi maanantaina sarjanousija M-Teamin lukemin 10-4. Immonen kirjasi tehot 3+1.

Ottelun tilastot voi katsoa tuolta. Lisää tarinaa kamppailusta löytyy sekä Kooveen että M-Teamin sivuilta. Ottelun maalikooste löytyy tuosta alta.

11 comments

  1. Ihmettelin ensin kuinka pihalla vieraiden #18 oli useassa maalissa. Mutta kun vilkaisin liigan +/- tilastoa, niin sieltähän näkee että kaveri on ottanut omiin eniten koko liigassa. Ei tälläisella puolustamisella voi pärjätä tällä tasolla.

  2. Tyylikkäitä maaleja kotijoukkueelta! Sen sijaan Koovee ilmeisesti yrittää pitää maalikoosteiden katsojamäärät mahdollisimman pieninä.. Sen verran karmeaa musiikkia näihin on työnnetty, että pää hajoo 20 sekunnissa. Viime kaudella Kooveen maalikoosteissa oli sentään kunnon musat!

  3. Aika järkyttävän huonoja nämä kooveen maalikoosteet jokaisella osa- alueella. Verratkaapa vaikka TPS:n maalikoosteisiin!

  4. Aika raakaa lähteä arvostelemaan koosteiden laatua, kun tietää joukkueiden resurssit. Videosta kuitenkin näkee olennaisen eli maalit. Pääkallo.fi kiittää jokaista joukkuetta, joka jaksaa näitä koosteita pakertaa.

  5. tottakai niitä voi arvostella. paremmista koosteista laji näyttää mukavammalta ja kiinnostavammalta, tämä on yksi millä lajia voidaan viedä eteenpäin kun youtubessa saa näkyvyyttä. ehkä se nyt sit menee niille joukkueille kenellä on parempilaatuista materiaalia..?

  6. Toki saa arvostella. Tässä kohtaa silti kehittävä palaute saattaisi olla parempi ratkaisu kuin suora lyttääminen. Miesten liigasta videoita pakertavat joukkueet voi laskea yhden käden sormilla, ja jokainen joukkue tahollaan käyttää isosti aikaa koosteiden vääntämiseen. Osaaminen videoiden suhteen toki vaihtelee, mutta tässä kohtaa voisi heittää haasteen joukkueiden suuntaan, jotka eivät tuota minkäänlaista videomateriaalia tai ylipäätänsä viestintä on kovin rauhallista. Esimerkiksi Kooveen kohdalla median suuntaan näkyy, että yritystä on rutkasti. Tämän takia Koovee saa varmasti enemmän näkyvyyttä esimerkiksi Pääkallossa kuin moni muu joukkue.

  7. KooVeen sivuilta löytyy myös jokaisesta naisten ottelusta maalikooste.Kuinka monella liigajoukkueella sama tilanne?Mielestäni hienoa että seura panostaa näissä asioissa tasaisesti molempiin edustusjoukkueisiin.Bonuksena vielä KooVeen SM-tyttöjen maali- ja ottelukoosteet.Hatunnosto,arvostan!Muut mukaan!

  8. Kiitokset täältäkin päin Kooveen videoille. Ajavat hyvin asiansa. Jos ne jotakuta järkyttää huonoudellaan, niin ei tarvinne katsella. Ja äänen saa pois aika vähäisellä kädenliikkeellä.

  9. Se vaan että onko sinne pakko musiikkia ängetä? Pelin & katsomon äänet ehkä riittäis.

    Koko seura tuskin käyttää paljon aikaa videohommiin, se on varmaan n. yhden miehen käsissä. Tietysti vaatisi taitoa kuvata hyvin, pelkkä kamera ei siihen riitä ja sen taas ymmärtää ettei aleta erikseen palkata ”ammattilaista” jos ei joukkueen riveistä jo löydy.

    Voisikohan ihan kuvakulman muutoksella tehdä suurta parannusta asiaan? Nyt vain ottamaan oppia niistä parempilaatuisista..