Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erä pöllytti lauantaina Josban verkkoa huolellisesti. Erä nakutti taululle lukemat 14-3. Yhden ottelun maaliennätystään Erä ei tehnyt, mutta maalisuhteen puolesta voitto oli Erän liigahistorian suurin.

Erän tehomiehinä häärivät vähitellen maalihanojaan auki saava Tommi Vappula (3+1) ja Mika Moilanen (3+0). Ottelun tilastot voi katsoa tuosta ja Mikko Hyvärisen kuvat tuosta. Ja maalikooste löytyy tuosta alta.

Tapanilan Erän Youtube-kanavasta löytyy vino pino muitakin videoita. Tuoreissa haastatteluvideoissa ovat äänessä muun muassa Harri Forsten ja Tommi Vappula.