Video: Vähän erilainen ilmaveivi ja Porin ”mestaruusjuhlat”

FBT Pori on kerännyt kerännyt tällä kaudella 11 ottelusta kolme voittoa. Kuva: UrheiluSuomi.com

FBT Pori on kerännyt kerännyt tällä kaudella 11 ottelusta kolme voittoa. Kuva: UrheiluSuomi.com

FBT Pori nappasi sunnuntaina maukkaan päänahan voittamalla SPV:n 5-3. UrheiluSuomi.com tarjoilee nyt ottelun maalikoosteen.

Voitto oli kaikin tavoin Porille tärkeä. Joukkueen päävalmentaja Ismo Läntinen julisti jopa, että voitto on seurahistorian arvokkain. Sen huomaa myös maalikoosteesta, sillä pelaajat juhlivat Miikka Läntisen tyhjiin tuikkaamaa 5-3-maalia kuin maailmanmestaruutta. Ja mikäs siinä on juhliessa, harvoin tyvipään joukkue pääsee niistämään kärkijoukkueen.

– Oli kyllä sellaiset karnevaalit ottelun jälkeen, vastassa oli kuitenkin maailmanmestareita, finalisteja ja muuta. Jalat on silti visusti maassa. Yhdellä pelillä ei pysty pyyhkimään niitä rökäletappioita, ne ovat vielä muistissa, Ismo Läntinen kommentoi.

Alla olevalta videolta kannattaa vilkaista myös Porin Juho Miilunpalon hieman erilainen ilmaveivi. Miilunpalo pyöritteli pelivälinettä ilmassa pitemmän aikaa ennen osuman syntymistä.

FBT Pori-SPV-ottelun kuvia voi katsoa tuolta.

8 comments

  1. Loistavaa nähä että Porin ukot suhtautuu intohimoisesti peliin. Nuo tuuletukset 5-3 maalin jäläkeen on hieno katsoa:D Vaikka en Porin fani olekkaan.Juhon veivimaali oli ihan näppärä myönnetään.

  2. onhan se hyvä, mutta olisi vielä parempi jos ei suhtautuisi sabaan niin että pelin täytyy pyöriä hänen napansa ympärillä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla. maalien tekemisen lisäksi pitää päästä joka välissä esille; käsien levittelyä, huutamista, filmaamista – oh the drama, antaisi senkin panostuksen joukkueelle.

  3. Hereillä Skoude. Kyllä pitäisi Neulanpalon kikat tuntea. Et voi antaa kaverin neuloa maalia pakkiparisi jalan kautta, kun pallo karkaa Neulan lavasta nenäsi edessä!

  4. poliisin pitää pystyä ennakoimaan tilanteet etukäteen. Myös tuo edellinen.