Classic voitti Erän lauantaina 10-4. Kuvassa Erän Tom Strömsten ja Classicin Matti Vapaniemi. Kuva: Mikko Hyvärinen

Classicilla pyyhkii näin marraskuussa ihan mukavasti, sillä seura porskuttaa niin miesten kuin naistenkin liigan kärkipaikalla. Classicin miesten joukkueen vireestä voi nauttia katsomalla viime lauantaina pelatun Classic-Erä-ottelun maalikoosteen.

Videolla voi fiilistellä muun muassa Classicin murhaavaa alkua ja puolustaja Matti Vapaniemen huikeaa alivoimaspurttia. Mukana vilahtaa myös Erä-pakki Pekka Ahosen punaisen kortin arvoinen mailan rikkominen.

Maalikooste on katsottavissa Ilta-Sanomien sivuilla. Koosteeseen pääsee tuosta.