Classic romahti Lappeenrannassa

NST:llä oli tuuletukseen aihetta Classicin kaaduttua. Arkistokuva: Emmi Vinberg

NST:llä on ollut tuuletukseen aihetta. Arkistokuva: Emmi Vinberg

Lappeenrannan NST järjesti keskiviikkoillan jymy-yllätyksen lyömällä miesten liigakierroksella Tampereen Classicin maalein 8-5. NST:n voitto oli selvä, sillä lappeenrantalaiset johtivat ottelua 8-2 neljä minuuttia ennen päätössummeria.

NST johti ottelua kahden erän jälkeen 4-0. Neljästä maalista yksi syntyi rangaistuslaukauksesta, yksi alivoimalla, yksi ylivoimalla ja yksi tasakentällisin. Classicin ensimmäinen maali ottelussa näki päivänvalon vasta ajassa 40.36.

Classic pääsi päätöserän alkuminuuteilla vielä 4-2:een, mutta ottelun seuraavat neljä maalia iski NST. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin 2+1-tehot kerännyt Arto Vainikainen. Muut kotijoukkueen palkitut olivat Tommi Mäkelä ja maalivahti Jarkko Monthan.

Illan voitto oli vasta kauden kolmas NST:lle, samoin kuin illan tappio oli kolmas Classicille tällä kaudella. NST kohtaa seuraavaksi viikonloppuna FBT Porin vieraissa ja Classicilla on ensi viikolla ohjelmassa kotipeli Turun Palloseuraa vastaan.