Erä eteni Suomen Cupin finaaliin – Katso videohaastattelut

Suomen Cupin ensimmäinen välieräottelu pelattiin perjantaina Mosahallilla, jossa kohtasivat Tapanilan Erä ja NST. Tiukkojen vaiheiden jälkeen Erä eteni Cupin finaaliin voittamalla NST:n lukemin 7-4.

Ottelun ratkaisu nähtiin viiden viimeisen minuutin aikana, kun Erän Juho Kantola ja Sami Lehtinen siirsivät maaleillaan mosalaiset 4-4-tilanteesta 6-4-johtoon. Viimeisen osuman iski Tom Strömsten tyhjään maaliin.

– Ei ollut yllättävän tiukkaa vaan juuri niin tasaista kuin odotettiinkin. NST on parempi joukkue kuin liigan sarjataulukko antaa ymmärtää, ja mielestäni kumpikin joukkue oli mennyt eteenpäin syksyn kohtaamisesta liigassa. Tasainen peli ratkesi siihen, että me pystyimme luomaan enemmän vaarallisia maalipaikkoja, ja lopulta ne toivat myös riittävät maalit, Erän päävalmentaja Teemu Kalinainen näki ratkaisun seuran nettisivujen haastattelussa.

Erä selviytyi siis tammikuussa Tampereella pelattavaan Suomen Cupin finaalitapahtumaan. Erän vastustaja selviää maanantaina, kun Classic ja SSV iskevät yhteen toisessa välieräottelussa Tampereella. Yllä Juho Kantolan ja Vili Rahkosen mietteet Erä-NST-ottelun jälkeen.