Heimo Hirvi on kadonnut

Happeen maskotilla Heimo Hirvellä on lähtenyt pahasti mopo sorkista.

Heimo karkasi hallilta ja sekoilee nyt pitkin kyliä. Saa nähdä, mitä kaikkea tapahtuu ennen perjantain tv-matsia Happee-TPS. Tähän mennessä on tapahtunut seuraavaa.

Heimo on kadonnut:

Hirvi hurjana:

6 comments

  1. Hehheh, loistavaa toimintaa Happeelta ja varmasti Lasselta eniten, kun jaksatte nähdä vaivaa tämmöstenkin juttujen parissa. Videothan ovat hauskoja ja toivottavasti kaikki myös osaavat suhtautua sopivalla vakavuudella 😀

  2. Tässäpä pari uutta pätkää, jos saadaan lupa julkaisuun:
    http://www.youtube.com/watch?v=Zvvd84TFC-o&feature=youtube_gdata

    http://www.youtube.com/watch?v=AkyB4ORQH24&feature=youtube_gdata

    Koko salibandykansa on ollut ihmeissään missä Heimo liikkuu. Palaute on ollut erittäin positiivista ja jopa salibandyn ulkopuolelta ihmiset ovat kiitelleet Happeeta nokkelasta ja mahtavasta markkinointikamppanjasta!

    Tervetuloa Happee-TPS otteluun Monnarille klo 18.30.

  3. Miksi TPS:n faniryhmän vastine Hempalle poistettiin täältä? Eiks pieni interaktiivisuus tekis tempauksista vielä toimivampia?

    Ei sinänsä tippaakaan väliä, että poistettiin. Ihmettelen vain kovasti miksi hyväntahtoinen viesti piti poistaa! Onneksi Monnarilla saatiin lyödä kättä päälle Hempan kanssa oikein järkkäreiden luvalla.

  4. Tämä kysymys hieman hämmentää. Tarkoituksella kommenttia ei ole poistettu, mutta eipä löydy spam-filtteristäkään kuvaukseen sopivaa kommenttia. Kommentti on jostain syystä sanonut puf ja kadonnut bittiavaruuteen.