Indians murskasi Blackbirdsin

Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu, kun Westend Indians oli saanut vieraakseen Blackbirds Unitedin. Keravalaiset pysyivät avauserän espoolaisten mukana, mutta sen jälkeen kyyti oli kylmää.

Indians siirtyi avauserässä 2-0-johtoon Sami Niskasen ja Jere Nivukosken (RL) osumilla. Blackbirds kuitenkin tasoitti ottelun 2-2:een ensimmäisen erän jälkimmäisellä puoliskolla, maalintekijöinä Jani Karonen sekä Pekka Rinkinen. Näistä numeroista siirryttiin toiseen erään.

Toinen ja kolmas erä oli Indiansin täydellistä näytöstä, sillä espoolaiset veivät ne nimiinsä yhteislukemin 12-2. Näin loppulukemiksi muodostui Indians-Blackbirds 14-4. Ottelun tehomiehinä kunnostautuivat Indiansin Arttu Mäkitörmä (3+2), Valtteri Kainulainen (3+1), Sami Niskanen (2+2), sekä Blacbirdsin Pekka Rinkinen (2+1).

Indians on sarjassa viidentenä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena kuin edellä olevat Ilves ja FoSu. Blackbirds on sarjassa kahdeksantena, mutta takana uhkaa monta joukkuetta useita otteluita vähemmän pelanneena. Keravalaisjoukkue on saalistanut 16 ottelussa 12 sarjapistettä.

Ottelutilastoon

1. Parempaa viihdettä kuin salibandyliigan seuraaminen, on divarin +/- tilasto. Kuka voittaa miinuspörssin..? Yhden keskikastin porukan muutama pelaaja erottuu taulukon alapäässä edukseen.