Kahdeksan MM-hopeamitalistia tositoimissa Oulussa

MM-hopeamitalisti Hanna-Mari Uimonen yrittää tänään ujuttaa palloa Classicin verkkoon. Kuva: Jari Turunen

MM-hopeamitalisti Hanna-Mari Uimonen yrittää tänään ujuttaa palloa Classicin verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Oulussa nähdään lauantaina todellista salibandyherkkua, kun OLS ja Classic iskevät yhteen naisten liigan kärkiottelussa. Linnanmaan liikuntahallilla nähdään peräti kahdeksan MM-mitalistia, joista viisi on Classicista ja kolme OLS:n riveistä.

Vajaa viikko sitten päättyneissä MM-kisoissa hopeamitalin saivat kaulaansa Classicista Katriina Saarinen, Anne Suomalainen, Eliisa Alanko, Katri Luomaniemi ja Minna Korhonen. OLS:n riveistä MM-hopeamitalin saivat valmentaja Karo Kuussaari sekä pelaajat Kristiina Kauppila ja Hanna-Mari Uimonen.

Otteluun lähdettäessä Classic on sarjataulukossa toisena ja OLS neljäntenä. Joukkueiden välistä eroa on kolme sarjapistettä. Classic nousisi voitolla illan ottelusta takaisin sarjan kärkeen ohi NST:n, kun taas oululaiset saalistamalla pisteenkin tämän päivän ottelusta nousisi SB-Pron ohi kolmanneksi.

– Kuukauden sarjapelien tauon jälkeen on mielenkiintoista nähdä kumpi on valmistautunut peliin paremmin. Todella iso peli meille jossa oma puolustuspelaaminen tullaan nyt sitten testaamaan Classicin toimesta viimeisen päälle. Aika harvinainen tilanne päästä seuraamaan peliä,  jossa on kolmasosa MM-joukkuetta mukana, OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari toteaa seuran nettisivuilla.

3 comments

  1. Eivätkö Sveitsiin lennätetyt ”varapelaajat” Henna Yläsuo ja Henna Ilmola ole MM-hopeamitalisteja?