Kalinainen: ”Vuoristoratameininki pitää saada loppumaan”

Keskiviikon kärkikamppailussa katseet kohdistuvat erityisesti David Rytychin otteisiin SSV:n maalilla. Kuva: IFF

Keskiviikon kärkikamppailussa katseet kohdistuvat erityisesti David Rytychin otteisiin SSV:n maalilla. Kuva: IFF

Keskiviikkona pelataan miesten Salibandyliigassa kaksi ottelua. Kierroksen kärkikamppailussa kohtaavat Mosahallilla Erä ja SSV. Tampereella Classic saa puolestaan vastaansa TPS:n, näiden joukkueiden edellinen kohtaaminen Turussa päättyi 10-10-lukemiin.

SSV joutuu lähtemään keskiviikon otteluun oudosta tilanteesta, sillä hallitsevat mestarit ovat hävinneet kolme viimeisintä otteluaan Suomen Cup mukaan lukien. Takkiin on tullut Kooveelta, Classicilta ja SPV:ltä. Joukkueen viimeisin voitto on juuri Erää vastaan Pasilassa käydyssä ottelussa, jolloin SSV oli parempi lukemin 4-2.

Erä on sarjataulukossa toisena pisteen edellä neljäntenä olevaa SSV:tä. Erä nousisi voitolla sarjan kärkeen SPV:n ohi. Mutta helppoa ei ole ollut Erälläkään viime aikoina, sillä mosalaiset menettivät yhden pisteen sarjajumbo M-Teamille, eivätkä pistemenetykset myöskään olleet kaukana toista sarjan häntäpään joukkuetta FBT Poria vastaan.

Tapanilan Erän päävalmentaja Teemu Kalinainen luottaa keskiviikon ottelussa kotiyleisön ja kotihallin tuomaan lisävoimaan.

– Viime peleissä vaivannut vuoristoratameininki pitää saada loppumaan. Oikeastaan viimeisin ehjä 60-minuuttisemme oli juuri SSV:tä vastaan edellisessä kohtaamisessa Pasilassa. Uskon että tuttu vastustaja, kotihalli ja kotiyleisö saa ryhmän syttymään tällä kertaa koko 60 minuutin ajaksi. Pisteet ovat nyt taas tärkeät. Kärki on tasainen ja tämä on viimeinen mahdollisuus saada pisteitä SSV:ltä runkosarjassa, Kalinainen toteaa seuran sivuilla.

Keskiviikon ottelu Erä-SSV käynnistyy Mosahallilla kello 18.30.

2 comments

  1. Rytych vaihdettu taas pois maalilta. Ilmeisesti helppoja maaleja uponnut? Ei taida Ahonen enää luottaa rytychin kykyihin..Seuraavassa ottelussa Lötjönen aloittaa maalilla ?

  2. Lötjönen onkin kova, pelas Happeeta vastaan muistaakseni vallan hyvin playoffeissa pari vuotta sitten vielä… Tai siis oli ainakin kova silloin, oikein hyvän matsin pelasi tv-ottelussa tuolloin (viimeksi kun Lötjön näin pelaavan).