Kohonen upotti SSV:n jatkoajalla, M-Teamiltä huikea nousu Erää vastaan

Kuva: Mikko Hyvärinen

Mikko Kohonen takasi SPV:lle tärkeät pisteet Salibandyliigassa. Kohosen jatkoaikamaalin turvin SPV kaatoi Pasilassa SSV:n lukemin 5-4.

Kohonen tuikkasi ratkaisuosuman kaukoetäisyydeltä heti jatkoajan alussa ajassa 60.24. Voiton myötä SPV on Salibandyliigan kärjessä 23 pistellään.

SSV-SPV-ottelun tilastot. Lisää tarinaa kamppailusa löytyy SSV:n ja SPV:n sivuilta.

Sarjanousija M-Team esitti vahvan alkukauden pelannutta Tapanilan Erää vastaan huiman loppukirin. Erä johti kamppailua vielä toisen erän lopussa lukemin 7-2, mutta M-Team nousi tasoihin viimeisen erän viidellä maalillaan. Mikko Soini naputti kolmannessa erässä hattutempun. Kun jatkoajalla ei nähty maaleja, päädyttiin tasatulokseen 7-7.

M-Team-Erä-ottelun tilastot. Lisää tarinaa löytyy M-Teamin ja Erän sivuilta.

Illan kolmannessa kamppailussa Koovee haki Josbalta 7-6-vierasvoiton. Voittomaalin pussitti viimeisessä erässä Paul Kotilainen.

Josba-Koovee-ottelun tilastot.

1. Pienestä oli kärkiottelun ratkaisu kiinni. Lehtonen kilautti SPV:n tolppaa jatkoajan 7. sekunnilla, ja 20 sekuntia myöhemmin palloa kaivetaan SSV:n verkosta.