Koovee murskasi vakuuttavasti Porin – ”Kooveen peli oli komeata katseltavaa”

Koovee otti neljännen perättäisen voittonsa perjantaisessa Salibandyliigan ottelussa. FBT Pori kaatui Tampereella 9-2. Kooveen voittoa todisti täpötäysi halli.

Kooveen kotivoitto ei ollut yllätys, sillä joukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan kotonaan. Peräti kahdeksan eri pelaaja Kooveesta pääsi maalin makuun. Tehokkaimpia olivat Mikko Immonen (2+1), Petteri Hulkko (1+2) ja Tomas Sladky (1+2).

– Koovee oli odotetun hyvä. Alusta lähettiin tiiviisti ja eka erä oli numeraalisesti hyvä. Kaikkiaan Kooveen peli oli komeata katseltavaa, FBT Porin käskyttäjä Ismo Läntinen kommentoi Kooveen tiedotteen mukaan.

– Eka erä oli meiltä passiivinen ja tehtiin paljon keskialueen virheitä. Toisessa saatiin pelistä kiinni. Onnistumisia tuli laajalta rintamalta, mikä on positiivista. Pelaaminen on kehittynyt tähän mennessä aikataulussa, mutta täyteen potentiaaliin ollaan vasta pääsemässä, tiivisti Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki.

Lisää ottelusta Kooveen sivuilla. Ottelutilastoon pääset tuosta.

5 comments

  1. Ei olisi ennen kauden alkua uskonut Kooveen junioriosastosta tuollaista vastuunkantoa! Etunenässä Immonen ja Järviö!
    Hienoa jätkät!

  2. Täytyy sanoa että Kooveen pelejä on ilo käydä katsomassa, liikkeen ja peli-ilon vuoksi. Ei tietoakaan virkamiessählystä niinkuin ehkä toisilla..

  3. Ja niin kun kooveetä parjattiin ennen kauden alkua ja naureskeltiin kun ”ikääntyvä” ryhmä siirty pois..