M-Team hyytyi Loviisan käsittelyssä – ”Täysin voitettavissa ollut peli”

Sami Vidgren hyppäsi kesken kauden M-Teamin päävalmentajaksi. Kuva: Mikko Hyvärinen

Loviisan Tor kaatoi lauantai-iltana miesten Salibandyliigassa sarjanousija M-Teamin lukemin 6-2. Ottelun tehomiehiä olivat Loviisan 1+1-tehot iskenyt Jyri Laine ja M-Teamille kaksi maalia ja kaksi jäähyä istunut Sampo Laukkala.

M-Team-käskyttäjä Sami Vidgren oli pettynyt mies ottelun jälkeen.

– Täysin voitettavissa oli tämä peli. Ensimmäiset 25 minuuttia pysyi pakka kasassa, mutta toisen erän vikalla kympillä pakka repesi ja alettiin jäähyilemään, Vidgren kommentoi M-Teamin sivuilla.

– Hävittiin helppoja palloja eikä saatu hyökkäyspään pyöritystä käyntiin ennen kuin ottelun viimeisellä kympillä. Oli paikkoja 2-4 maaliin, mutta ei saatu vastahyökkäyspelissä onnistumisia, Vidgren jatkoi.

Ottelun tilastot voi katsoa tuosta. Lisää kamppailusta voi lukea M-Teamin ja på svenska Östra Nylandin sivuilta. Alta voi katsoa myös kuinka M-Team-veskari Tommi Lamppu pysäytti Joni Niirasen rankkariyrityksen toisessa erässä.