”Mikähän olisi huippujoukkueiden mielestä sopivan kokoinen sarja?”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Happeen hyökkääjä Lasse Riitesuo hämmentää taas pakkaa tuoreimmalla Pääkallo-bloggauksellaan. Riitesuo ampuu kovilla Salibandyliigan huippujoukkueiden suuntaan. Tapetilla on liigan joukkuemäärä.

– Tuleva pelaajayhdistys sekä huippujoukkueiden huippupelaajat vaativat pontevasti tuoreimmassa Veikkaajassa suppeampaa sarjaa, sellaista jossa olisi tasaisempaa. Sellaista jossa olisi pienemmät tasoerot joukkueiden välillä. Siis ihan omaa sarjaa. Kaunista. Olisihan se mahtavaa, jos kaikki pelit olisivat ennalta arvaamattomia. SSV olisikin joskus tappiolla 10-0, Classic tarpoisi Lappeenrannassa kahdeksan maalin tappioasemassa ja Peliveljet saisi pataan porilaisjengin vieraana. Upeaahan sellainen olisi, Riitesuo kirjoittaa.

Lue RiiteSuossa-blogin tuorein kirjoitus: Ihan omassa sarjassa

3 comments

  1. Oikein 😀 Oishan se nyt noloa hävitä lappeenrannassa porissa tai ottaa tamperelaisilta turpaan parikin kertaa peräkkäin, kannattaa tehdä niin että saa ssv:n pojat pelata omassa special olympic sarjassa, eikä pakko ole koko ssv:n jokkuetta sinne laittaa, metsuri ja ”tuttu teeveestä” riittää 😀

  2. Eiköhän nämä puheet kannata liittää pidemmän aikavälin menestykseen ja resursseihin eikä räksyttää parin pelin tuloksista. Barca otti kans pataan Getafelta.