MM-hopeamitalisti palaa liigaan

SPV saa riveihinsä kokeneen vahvistuksen. Kuva: Mikko Hyvärinen

SPV
SPV saa riveihinsä kokeneen vahvistuksen mukaan mestaruusjahtiin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyliigan palattua torstaina joulutauolta nähdään perjantain neljän ottelun kierroksella kenties kauden kovin paluu.

Entinen maajoukkuepuolustaja ja MM-hopeamitalisti Jori Isomäki palaa liigaan SPV:n riveissä Happeeta vastaan. Alkukauden farmin Blue Foxissa pelannut Isomäki, 37, on pelannut liigaa aiemmin kasvattajaseuransa Blue Foxin lisäksi Nurmon Jymyn, OLS:n sekä viimeisimpänä kaudella 2005-06 SPV:n paidassa.

SPV:n valmentaja Tommy Koponen paljasti aiemmin Salibandyliigan videokatsauksessa, että Divarin ja liigan väliä reissannut Tommi Ahola pelaa helmikuun jälkeen loppukauden SPV:ssä. Nyt Koponen vahvistaa seuran nettisivuilla, että Isomäki ei ole kaikissa loppukauden peleissä mukana, mutta päättää Divarin sijaan kauden liigassa.

– Kevättä mennään vielä eteenpäin peli kerrallaan ja mitä ilmeisimmin viimeistään helmikuun alussa on sitten se kohta, jossa mies hyppää kokonaan tälle puolelle, Koponen kertoo.

– Jori tuo entisestään lisää johtajuutta kentälle. Hän on myös pelaajana ilman muuta vahvistus meille ja tuo lisää leveyttä meidän puolustajaosastolle. Hänen myötään meillä on aito kilpailutilanne nyt myös puolustusosastolla, eli myös sillä puolella tilanne on valmennuksen kannalta äärimmäisen hyvä.

Ennen perjantaita Isomäki on pelannut 155 liigaottelua, joissa on syntynyt puolustajalle komeat tehot 54+107=161. Hän on pelannut SPV:n riveissä tällä kaudella yhden Suomen cupin ottelun.

SPV-Happee-ottelun lisäksi perjantain muut ottelut ovat M-Team – Classic, TPS – FBT Pori ja Nokian KrP – Tapanilan Erä.

SPV:n sivuille