OLS vei kiihkeän ”paikallistaiston” – ÅIF jatkoi rämpimistään

Miesten Divarissa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Oulussa kohtasivat kovat kiistakumppanit OLS ja Papas. Keravalla puolestaan ottivat mittaa toisistaan Blackbirds ja ÅIF.

OLS-Papas 6-3
OLS lähti selvänä ennakkosuosikkina otteluun. Papas tarjosi oululaisille kuitenkin kunnon vastuksen, sillä ottelu oli vielä 10 minuuttia ennen loppua tilanteessa 4-3 OLS:lle. Papasille kaikki kaikessa oli Jani Lipsanen, joka vastasi vierasjoukkueen kaikista maaleista. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin OLSin maalivahti Niko Pirkola, joka pysäytti 25 laukausta. OLS jatkaa sarjakärjessä ja Papasin sijoitus on 11.

Blackbirds-ÅIF 8-4
Keravalla valokeilaan nousivat kotijoukkueen tutkapari Petri Raitala-Petri Pyysing. Miehet tehtailivat lähes kahdestaan sipoolaiset nurin, sillä Raitala iski ottelussa 4 maalia ja Pyysingin tehot olivat 1+3. ÅIF sai kauteen hyvän startin, mutta sen jälkeen joukkueella on ollut todella tuskaista. Sipoolaiset ovat hävinneet seitsemästä viimeisestä ottelusta peräti kuusi ja sarjasijoitus on valahtanut toiseksi viimeiseksi. Blackbirds on sarjataulukossa sijalla 8.