Onko tässä naisten liigan joulukuun pelaaja?

NST:n Marianne Hannonen on hurjassa vireessä. Kuva: Emmi Vinberg

NST:n Marianne Hannonen on tällä hetkellä naisten liigan kuumin nimi. Tämä Tohmajärveltä lähtöisin oleva hyökkääjä on nakuttanut viidessä viime ottelussa (yksi Suomen Cupin ottelu) tehot 11+8 ja on noussut hetkessä liigan pistepörssin kakkoseksi.

Marianne Hannonen oli liekeissä lauantain liigakierroksella, kun NST oli matkannut Helsinkiin M-Teamin vieraaksi. Hannonen iski helsinkiläisiä vastaan 4+1-tehot NST:n 6-2-voittoon päättyneessä ottelussa. Ainoastaan yhdessä NST:n maalissa hän ei ollut mukana.

NST jatkaa sarjan kärjessä kahden pisteen erolla Classiciin. Tamperelaisjoukkueella on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin lappeenrantalaisilla. Classic ja NST kohtaavat toisensa tiistaina Tampereella Suomen Cupin välieräottelussa.

Tampereen Classic haki lauantaina arvokkaan vierasvoiton Oulusta, kun kotijoukkue OLS joutui taipumaan tamperelaisille lukemin 3-7. Classicin hyökkäyskolmikko Iida Soininen-Minna Korhonen-Aliisa Pöllänen oli jopa hieman yllättäen tamperelaisjoukkueen vahvin hyökkäysketju ottelussa. Pöllänen viimeisteli kolme maalia OLS:n verkkoon.

Erä III:lle viikonloppu oli synkkä. Perjantaina joukkue aloitti loistavasti NST:n vieraana Lappeenrannassa oltuaan vielä toisen erän alussa 2-4-vierasjohdossa, mutta NST vei kamppailun lopulta selvästi nimiinsä maalein 8-4. Lauantaina Erä III kärsi tappion Tampereella Kooveen vieraana lukemin 4-2. Helsinkiläisillä on nyt kasassa 10 ottelusta yhtä monta sarjapistettä ja sarjasijoitus vasta seitsemäs.

One comment

1. Marianne Hannonen on esimerkki erittäin urheilullisesta salibandypelaajasta, jollaisia naisten liigassa ei ole monta. Muistakaa, että muutama vuosi sitten hän hiihti naisten maailmancupissa, ja hoitaa edelleen peruskuntonsa huolella. Juoksuvoima riittää hyvin 60 minuutin peliin, ja fyysisesti vähemmän harjoitelleet jäävät jalkoihin. Kovin moni naispelaaja ei taida vetää 7-8 harjoitusta viikossa, omakohtaiset harjoitukset mukaan lukien.