Ottelun laina ei auttanut – Kooveelle viides peräkkäinen voitto

Paul Kotilainen oli tehokkain Tampereella (2+2). Kuva: Topi Naskali

Kooveen Paul Kotilainen oli tehokkain Tampereella (2+2). Kuva: Topi Naskali

Yhden ottelun sopimuksella Oilersissa pelannut Onni Piiparinen onnistui Kooveeta vastaan maalinteossa heti avauserässä. Englannissa opiskelevan Piiparisen maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, kun vahvassa vedossa joulutauolle jäänyt Koovee otti Paul Kotilaisen johdolla viidennen peräkkäisen voittonsa lukemin 10-6 (3-1, 3-3, 4-2).

Oilersin valmentaja Mika Heinonen näki espoolaisjoukkueen pelaajapulan lisäksi ottelun tuomarilinjan vaikeuttaneen peliä.

– Meiltä puuttui paljon pelaajia ja se aiheutti ongelmaa. Ekan erän virheet kostautuivat pahasti. Tuomarilinja oli erittäin heikko ja antoi vastustajalle mahdollisuuden rikkoa peliä jatkuvasti, Heinonen kommentoi Kooveen otteluraportissa.

Kooveelle voitto oli siis jo viides peräkkäinen. Joukkue pääsee lähtemään kevätkaudelle hyvistä lähtökohdista, kun moni asia on loksahtanut paikoilleen.

– Hyvää uhrautuvaisuutta oli. (Eemeli) Salin pelasi huikeasti. Yks-ykköset menivät aikalailla meille. Olen eri mieltä tuomarilinjasta ja se oli pääosin hyvä. Oli koko ottelun sama ja molemmille vihellettiin samalla lailla. Toisekseen meiltäkin puuttui pelaajia, mutta 24:n pelaajan ringissä ei ole yhtäkään heikkoa pelaajaa, Kooveen valmentaja Arto Riihimäki sanoi ottelun jälkeen.

Salinin (0+3) lisäksi kotijoukkueen parhaimmistoa olivat tehot 2+2 tehnyt Paul Kotilainen.

Lisää ottelusta Kooveen tai Oilersin nettisivuilla. Tilastot pöytäkirjasta.

Salibandyliiga jäi joulutauolle ja jatkuu 29. joulukuuta.