Porissa ja Tampereella nähtiin liigakierroksen trillerit

Tuukka Kiviranta teki kolme maalia M-Teamiä vastaan. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigassa pelattiin lauantaina kolme kamppailua. Porissa Tapanilan Erä kuittasi voiton isännistä jatkoajalla Juho Kantolan osumalla. Tampereella oli myös tiukkaa, sillä Classic kukisti Oilersin värikkäiden vaiheiden jälkeen maalein 9-8. Helsingissä SPV jätti M-Teamin kokonaan nollille 0-7-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa. Kuvasetin lisäksi nähtävillä on myös maalikooste SPV:n maalijuhlista.

FBT Pori-Erä 6-7 ja
Tapanilan Erä pelasi vahvan avauserän ja näytti menevän ottelussa menojaan 2-5-tilanteessa. FBT Pori ei kuitenkaan luovuttanut, vaan teki todellisen ryhtiliikkeen vieden toisen erän nimiinsä lukemin 3-0. Päätöserään lähdettiin 5-5-lukemista.

FBT Pori tarrautui voiton syrjään kiinni ajassa 55.34 Kristian Krannilan 6-5-osumalla. Ottelun loppuhetkillä Erä otti maalivahdin pois ja onnistui tasoittamaan 6-6:een TommiVappulan toimesta. Jatkoaikaa ehdittiin pelata ainoastaan 53 sekuntia, kun Juho Kantola ratkaisi ottelun Erälle Mikko Sipilän esityöstä.

Erän sivuille

Classic-Oilers 9-8
Tampereella avauserässä nähtiin ainoastaan yksi maali Classicin siirtyessä 1-0-johtoon Petri Hakosen osumalla. Kahdessa seuraavassa erässä maalihanat aukesivat kunnolla, sillä niissä paukuteltiin yhteensä 16 maalia.

Oilers johti ottelua vielä reilut kolme minuuttia ennen loppua, mutta Classic teki kolme maalia viimeisten minuuttien aikana Oilersin yhtä vastaan, joten sarjapisteet jäivät Tampereelle. Ottelussa palkinnot pokkasivat Classicin Petri Hakonen ja Jami Manninen, sekä Oilersilta Oliver Wardi.

Vellu TV:n lehdistötilaisuus

M-Team-SPV 0-7
Seinäjoen Peliveljet eivät jättäneet sarjanousijalle mitään mahdollisuuksia Pasilassa pelatussa ottelussa. Avauserä mentiin vielä 0-0-lukemissa, mutta toisessa erässä seinäjokiset löivät ison vaihteen päälle vieden sen nimiinsä lukemin 6-0.

Päätöserä oli enää silkkaa kosmetiikkaa, jossa SPV hukkasi muun muassa M-Teamin 5 minuutin jäähyn ilman maaleja. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin nollapelin SPV:n maalissa torjunut Julius Kivimäki. Tuukka Kiviranta iski ottelussa kolme maalia M-Teamin verkkoon.