Raakamateriaali kypäräkamerasta

Teimme marraskuun lopulla kuvaaja Mikko Hyvärisen kanssa Salibandyliigan videokatsauksen, jossa SSV:n ja Tshekin maajoukkueen maalivahdin, David Rytychin, kypärään asennettiin harjoituksissa pieni kamera. Nimimerkki ”Kerpele” pyysi tuolloin kommenttiosastolla pidempää pätkää tästä materiaalista tarjolle. Raakamateriaali kuvaussessiosta on nyt nähtävillä YouTubessa.

Aiempi kirjoitus ja kommentit aiheesta löytyvät täältä. Mikko on nyt jakanut videot ilman muokkauksia kolmeen noin kymmenen minuutin mittaiseen pätkään ja laittanut ne kaikkien nähtäville. Hieman yllättäen keskimmäistä näistä on ehditty katsoa jo noin tuhat kertaa. Facebookin perusteella ilmeisesti ainakin ulkomailla kiinnostaa.

Muilta osin salibandysta paljastettakoon, että ensi vuosi tuo tullessaan ainakin monen salibandyfanin toivoman jokaviikkoisen salibandyseurannan uudistuvassa Veikkaajassa.

Tämä jäänee Tirsamaan vuoden viimeiseksi merkinnäksi. Nyt on hyvä aika toivottaa rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!

One comment